Новини ЗМІ

"Фенікс-Іллічовець"-"Нафтовик-Укрнафта" 1:2

08:45, 8 квітня 2010

До цього матчу охтирські футболісти в очних поєдинках ще не програвали своєму супернику, здобувши дві перемоги на своєму полі з рахунком 3:1 та розписали "мирову" у минулій першості в Калініно 2:2.

Цю приємну для себе традицію підопічні Сергія Шевченка не порушили й цього разу, перемігши свого суперника з рахунком 2:1.

Стадіон, розташований у степу, був в день матчу неабияк атакований сильним вітром, що вніс свої корективи в гру. Перший тайм пройшов, практично, в рівній боротьбі, хоча деякою територіальною ініціативою володіли гості. Моменти в обох команд були, але вони ними, в силу різних обставин, не скористалися.

Друга половина гри пройшла жвавіше, і його початок поховав усі надії калінінців хоча б на нічийний результат у цьому поєдинку. Команда гостей двічі відправила суперника в нокаут, показавши клас, і двома забитими голами схилила чашу терезів на свою сторону.

Спочатку капітан команди, один з найдосвідченіших нападаючих першої ліги, Богдан Єсип замкнув з кута воротарського майданчика передачу свого партнера. Перед цим гості розіграли хорошу двоходівку, "розірвавши" оборону гостей: Саванчук – Погорєлов – Саванчук, і Олександр з кута карного майданчика зробив вищезгадану передачу на Єсипа. Не пройшло й двох хвилин і після атаки нафтовиків господарі метрах в трьох від лінії свого карного майданчика, порушили правила проти Вітера. Юрченку вдався точний удар зі штрафного в праву "дев'ятку" воріт Литовченка.

Охтирські футболісти, повівши в рахунку з перевагою в два м'ячі і, досягнувши необхідного результату, відійшли назад і розпочали грати від оборони. Провівши серію замін, кримчан вдалося сквитати один м'яч. Це зробив Павло Малий через чотири хвилин свого перебування на футбольному полі, який, вийшовши віч-на-віч з Дейнеко, з меж карного майданчика завершив атаку своєї команди. На більше господарів не "вистачило". Тим більше, що в кінці матчу тренерський штаб охтирської команди уміло провів три тактичні заміни, вкінець збивши атакуючий запал господарів.

Отримавши другу поспіль перемогу, причому з однаковим рахунком 2:1, "Нафтовик-Укрнафта" піднявся у турнірній таблиці на десяту сходинку, і з оптимізмом очікує наступні поєдинки. Хоча потрібно відмітити, що майже з усіма претендентами на підвищення в класі, їм потрібно буде довести свою перевагу.

"Фенікс-Іллічовець" Калініно -"Нафтовик-Укрнафта" Охтирка 1:2 (0:0)

400 глядачів

 

"Фенікс-Іллічовець": Літовченко, Бобух, Коваленко, Луценко, Семенина (Малий, 63), Антонюк, Повальчук (Марченко, 56), Яковенко, Блудов (Леонов, 66), Малюк (Бугайов, 80), Корольков.

Головний тренер: Іван Марущак.

 

"Нафтовик-Укрнафта": Дейнеко, Тарасенко, Юрченко, Карпенко, Зайчук, Єсип-к, Бояринцев, Погорелов, Башлай (Прокурор, 90), Вітер (Грачев, 90+1), Саванчук (Кікоть, 89).

Головний тренер: Сергій Шевченко.

Голи: Малий (67) – Єсип (50), Юрченко (52).
Попередження: Корольков (53), Бобух (81) – Тарасенко (38).

 

 

Прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору