Новини ЗМІ

Перша поразка

10:38, 6 квітня 2010

На превеликий жаль, у другому домашньому матчі підопічні Володимира Шарана не змогли здолати опір алчевської «Сталі».

ПФК «Олександрія» - «Сталь» 1:2  (0:1)

3000 глядачів.


ПФК «Олександрія»: Паньків, Гаврюшов, Сидоренко, Чередніченко, Запорожан (Кочура, 56), Казанюк, к/к (Кременчуцький, 53), Зейналов, Колесник, Іваненко (Мозговий, 65), Шупік (Мельник, 79), Локтіонов.

Головний тренер: В. Шаран.

«Сталь»: Бабак, Яскович (Пасічніченко, 88), Назаренко, Кондратюк, Чеботаєв, Сапай, Гаврик, к/к, Назарук, Гордя (Налигач, 82), Алана Сілва (Акіменко, 88), Шевченко (Палагнюк, 62).
 
Головний тренер: А. Волобуєв.

Попередження: Р. Локтіонов, 21 – С. Назарук, 11, О. Яскович, 71, Алан Да Сілва, 80.

Голи: Є. Колесник (90+4) – С. Назарук, 11, Алан Да Сілва, 51 – пенальті.

Швидше всього свою негативну роль у подальшій грі зіграв швидкий гол у наші ворота. На 11-й хвилині прохід правим флангом Сергія Назарука та удар низом, і треба ж було нашому захиснику підставити ногу, щоб м'яч, змінивши траєкторію польоту, влетів у нижній кут воріт Ю. Паньківа. Він же чекав м'яч в іншому. До 25 хвилині ігровою та територіальною перевагою, переважаючи в швидкостях, комбінаційності, мисленні краще виглядали алчевці. Їх атаки були більш агресивними, носили наступальний характер, створюючи напругу біля воріт господарів поля. Така тактика підопічних А. Волобуєва була дещо несподіваною для команди В. Шарана. Постійні «обрізки» - перехоплення м'яча, дали свій позитив супернику. Під кінець першого тайму ініціативу таки перехопили олександрійці, але втілити свою перевагу в гол до кінця першої половини не змогли.

По перерві, наші гравці кинулися надолужувати пропущений гол в першому таймі, та пропостули швидку контратаку суперника, яка закінчилась пенальті - комусь з гравців нашої оборони м'яч потрапив в руку (ігровий момент, але суддя вказав на  11-метрову відмітку, - авт.). Алан довів рахунок до 0:2.

У залишений час олександрійці намагалися відігратися. На поле були кинуті нові сили: М. Кременчуцький, О. Кочура, І. Мельник. Олександрійці побачили також ще одного новобранця команди Олега Мозгового. Ці гравці підсилили атакуючі дії на полі господарів. Внесли інтригу. Був час, коли гості протягом 10 хвилин не могли покинути свою територію поля – були заблоковані постійними атаками господарів. Уважний глядач на трибунах не залишив поза уваги гострий момент, який створив О. Мозговий, щойно вийшовши на поле. У першій же атаці, він з вигідної позиції пробивав головою, і якби голкіпер не парирував цей удар, рахунок міг би скоротитися.

Не дивлячись, що олексадрійці більше контролювали м'яч, більше гостювали на полі суперника, гострих, гольових моментів було дуже мало.

Легкою втіхою для палких прихильників ПФК «Олександрії» став забитий м'яч уже на доданій 4-й хвилині матчу в виконанні Євгена Колесника, який з дальньої відстані, метрів з 20-ти, низом у лівий кут влучно пробив.

 

Післяматчева прес-конференція за участі головних тренерів команд:

 

А. Волобуєв, головний тренер «Сталі»:

- Завжди приємно приїздити в Олександрію. Завжди приємно грати на цій прекрасній арені. Приємно бачити дуже багато знайомих облич. Приємно також було і виграти. Ми обіграли дуже гарну команду. Гадаю, що те все, що робить М. М. Лавренко, буде мати успіх уже цього року.

В. Шаран, головний тренер ПФК «Олександрія»:

- Я винен у всьому, що сталося в цьому матчі. Беру провину на себе в тому, що команда погано зіграла. Прошу вибачення у вболівальників за таку невиразну гру. Здивувало те, що гравці сьогодні не виявили характер і повністю не виконали установку на гру. Причини будемо розбирати в вузькому колі. Я поставив на досвідчених гравців, але вони сьогодні були не в формі. Ми в усіх компонентах гри поступилися нашим суперникам. 
        

 

 

Іван Мельник, редактор інформаційно-аналітичного відділу ПФК «Олександрія»            




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору