Новини ЗМІ

ФК «Волинь» Луцьк – 50 років!

08:00, 3 квітня 2010

Шановні друзі!

Професіональна футбольна ліга щиро вітає вас, численну армію вболівальників, гравців, тренерів, футболістів-ветеранів, усю футбольну громадськість з визначною подією – 50-річчям луцької «Волині»!

Футбол на Волині має давні та славні традиції. Слід згадати армійську команду ГБО Луцьк (Гарнізонний Будинок Офіцерів), що була лідером обласного футболу кінця 50-х років, командою, яка вигравала зональні турніри першості України та доходила до півфіналу розіграшу кубка УРСР. СК Луцьк здобував бронзові нагороди чемпіонату УРСР у 1975 році. У 1989 році ФК «Волинь» отримала звання чемпіонів України, а у 2002-2006 роках команда виступала в елітному дивізіоні українського футболу.

З огляду на зусилля, які клуб докладає для розвитку своєї інфраструктури, на увагу, яку приділяє вихованню молодих футболістів, сподіваємось, що «Волинь» продовжить своє подальше зростання і вже скоро пропишеться у вищій лізі. Впевнені, що за підтримки вболівальників, допомоги керівників міста та області, вдумливої роботи тренерів і самовідданої гри футболістів «Волинь» зможе посісти гідне місце серед елітних команд України. Прямим доказом цього є вихід команди до півфіналу Кубка України – важливим історичним фактом не тільки для Волині, а й для всієї України! У волинського футболу – великі перспективи!
   
Прийміть з нагоди Ювілею найщиріші побажання нових яскравих перемог на якісно новому рівні спортивної майстерності.

Бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, добра, натхнення, наполегливості у досягненні поставлених завдань та успіхів у розбудові українського футболу.



З повагою

Президент та Адміністрація ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору