Новини змагань

"Umbro Кубок Ліги": підсумки групового етапу та анонс 1/8 фіналу

12:24, 30 березня 2010

29 березня 2010 року матчем між командами «Карпати-2» Львів – «Львів-2» Львів завершився груповий етап «Umbro Кубка Ліги».

Нагадаємо, що у змаганні «Umbro Кубок Ліги» стартували 24 команди у восьми групах, сформованих за територіальним принципом, які зіграли по чотири матчі між собою вдома та виїзді. Пропонуємо до вашої уваги стислі підсумки групового етапу «Umbro Кубка Ліги».

Група «А»

Змагалися три представника другої ліги. Майже до останнього туру всі три команди були претендентами на вихід з групи. Долю першого місця вирішив останній матч між командами «Карпати-2» Львів та «Львів-2» Львів. Крупною перемогою відзначився «Львів-2», що дозволило їм обійти «Карпати-2» за різницею забитих і пропущених м’ячів та перемогти у своїй групі.

Група «В»
Абсолютним переможцем групи стала вінницька «Нива», яка перемогла в чотирьох матчах. На жаль, під час зимової перерви два інших учасника групи ФК «Верес» Рівне та «Волинь-Цемент» відмовилися від продовження участі у турнірі, посилаючись на фінансові негаразди.

Група «С»
В плей-офф буде продовжувати змагатися ФК «Бастіон» Іллічівськ. Ця команда також завершила груповий етап зі 100% показником.

Група «D»
Дещо сенсаційно перші два місця зайняли аматорські команди «Мир» Горностаївка та «Спартак» Молодіжне, а друголіговий мелітопольський «Олком», набравши тільки чотири очки, не зміг вийти з групи.

Група «E»
На підсумок групового етапу також «вплинула» фінансова криза. Аматорська команда «Ходак» Черкаси, яка посідала перше місце, була змушена знятися зі змагань. Таке ж рішення прийняв футбольний клуб «Олександрія», який був на другому місці. В результаті до плей-офф «Umbro Кубка Ліги» потрапив з третього місця ФК «Гірник-спорт» Комсомольськ.

Група «F»
Ця група порадувала вболівальників білоцерківськими дербі, за результатами яких сильнішою виявилася друголігова «Рось», а «Арсенал» посів лише друге місце в турнірній таблиці.

Група «G»
Перше та друге місця зайняли другі команди клубів Прем’єр-ліги – «Шахтар-3» Донецьк та «Іллічівець-2» Маріуполь. «Титан» Донецьк, який перед початком сезону втратив професіональний статус, не зміг скласти гідної конкуренції командам другої ліги та зайняв третє місце.

Група «Н»
Фаворитами групи були команди другої ліги «Дніпро-75» Дніпропетровськ та «Сталь» Дніпродзержинськ, але через зняття ФК «Дніпро-75» зі змагань під егідою ПФЛ, до етапу плей-офф, окрім дніпродзержинської «Сталі», вийшла аматорська команда «Олімпік» Кіровоград.

 

Завтра, 31 березня 2010 року, розпочнеться етап плей-офф та пройдуть три матчі 1/8 фіналу:

ФК «Бастіон» Іллічівськ – «Спартак» Молодіжне
15:00. м. Іллічівськ. Стадіон «Олімпік».

ФК «Гірник-спорт» Комсомольськ – ФК «Арсенал» Біла Церква
16:00. м. Комсомольськ. Стадіон «Юність».

ФК «Іллічівець-2» Маріуполь – «Олімпік» Кіровоград
14:00. м. Маріуполь. Стадіон «Азовець».

 

Крім цього, 7 квітня 2010 року, в матчах 1/8 зіграють:

ФК «Нива» Вінниця – ФК «Карпати-2» Львів

ФК «Сталь» Дніпродзержинськ – ФК «Шахтар-3» Донецьк

 

Напряму до 1/4 фіналу «Umbro Кубка Ліги» у зв’язку зі зняттям деяких команд зі змагань вийшли ФК «Львів-2» Львів, «Мир» Горностаївка та ФК «Рось» Біла Церква.


Детальніше із сіткою плей-офф можна ознайомитися на сторінці - http://pfl.ua/lcup_cuptable.php


 

Слідкуйте за нами. Далі – цікавіше!




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору