Новини змагань

Нічия білоцерківського дербі

23:00, 28 березня 2010

27 березня 2010 року відбулося білоцерківське дербі – матч 6 туру групового етапу «Umbro Кубка Ліги» між ФК «Рось» Біла Церква та ФК «Арсенал» Біла Церква.

ФК «Рось» Біла Церква – ФК «Арсенал» Біла Церква 2:2 (2:0)

400 глядачів

Голи: Таран (17), Дорогань (45+1) – Кривошеєв (76), Степанюк (90+1)

Попередження: Гетьман (21), Беридзе (52), Ямборко (53), Дорогань (85) – Герасименко (57), Коваленко (62)

Як і передбачалося, дербі між земляками видалося досить цікавим, яскравим та гострим на ігрові моменти, незважаючи на те, що матч проходив на навчально-тренувальній базі ФК «Арсенал» у смт Шкарівка. Матч не залишився без уваги вболівальників, які підтримували свої улюблені команди не тільки скандуванням та вигуком речівок, а й запалюванням фаєрів. Порушення правил поведінки на стадіоні (використання вболівальниками піротехнічних засобів) призвели до призупинення матчу на 2 хвилини – велика задимленість однієї з частин поля заважала проводити гру.

Перший тайм залишився за господарями поля. Нижча за рангом «Рось» забила 2 м’яча у ворота першолігового «Арсеналу», який не спромігся на жоден гол у відповідь. Але вже у другому таймі картина діаметрально змінилася. «Арсеналу» вдався вражаючий «камбек». Гості забили два м’ячі, причому останній – у доданий час.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору