Новини ЗМІ

ФК "Харків" Харків – ПФК "Олександрія" Олександрія 1:1

13:51, 29 березня 2010

ФК "Харків" Харків – ПФК "Олександрія" Олександрія 1:1

ФК "Харків": Ходанович, Литвиненко, Кравченко к/к, Мадведєв (Тарасов, 67), Чепіга, Бойченко (Гречко, 51), Бородавка, Іванченко (Грінченко, 76), Федота (Паламарчук, 89), Сивуха (Жеребцов,46).

Головний тренер: М. Стельмах

ПФК "Олександрія":
Паньків, Іващенко (Казанюк, 58), Локтіонов, Кременчуцький (Мельник, 80), Запорожан, Шупік, Колесник, Нікітін (Кочура, 41), Ксьонз, Сидоренко, Гаврюшов к/к.

Головний тренер: В. Шаран.

Голи: Федота (14) - Сидоренко (79, пенальті).

Попередження: Чепіга (38), Федота (45), Сивуха (45+1), Черников (73), Гринченко (83) - Колесник (76).



Після трьох стартових перемог, спіймавши кураж, футболісти ПФК "Олександрія" здавалося б із легкістю переграють аутсайдера першості.

На протязі всього матчу підопічні В. Шарана створили біля воріт суперників стільки небезпечних і гольових моментів, що їх вистачило б на три матчі. Але забили гол тільки на 79-й хвилині (і то з пенальті), відзначився - Кирило Сидоренко.

Харків’яни сповна використали ту можливість, яку надали їм гості. На 14-й хвилині матчу ворота голкіпера олександрійців вразив Д. Федота. Гості всією командою кинулись відіграватися, і як ми вже говорили, створили безліч гольових моментів біля воріт І. Ходановича. На жаль, м’яч, як зачаклований, не йшов у ворота харківської команди. Олександрійці поспішали і часто-густо діяли хаотично, наперекір здоровому глузду та тверезому розсудку. Відчувалась відсутність І. Чередніченка та Р. Зейналова, які б змогли надати грі ПФК "Олександрія" більшої осмисленості. Було помітно, що гравці з Олександрії дещо підсіли у фізичному та психологічному планах. І хоча головний тренер команди В. Шаран попереджував своїх підопічних про те, що молоді гравці ФК "Харків", не маючи психологічного  тиску, будуть діяти розкуто і можуть піднести неприємний сюрприз любому супернику, його підопічні не впорались з поставленими завданням і втратили такі дорогоцінні два очки.

 

Прес-служба ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору