Новини ЗМІ

ФК «Дністер» Овідіополь – ФК «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка 0:1

14:21, 26 березня 2010

ФК «Дністер» Овідіополь – ФК «Нафтовик-Укрнафта» Охтирка 0:1

«Дністер» Овідіополь: Лавренцов, Гаврилюк, Хромих, Буряк, Вишталюк, Полтавець (капітан), Мочуляк (С. Лобан, 46), Д. Пархоменко, К. Пархоменко (Кошка, 83), Продан (Степанишин, 76), Каблаш (Піцик, 56).
Головний тренер: Андрій Пархоменко.

«Нафтовик-Укрнафта» Охтирка: Дейнеко, Тарасенко, Зайчук, Карпенко, Харченко, Єсип (капітан) (Євсеєв, 90+2), Одинцов (Грачов, 90+1), Погорелов, Башлай, Вітер, Саванчук (Кікоть, 68).
Головний тренер: Сергій Шевченко.

Гол: Єсип (40).

Попередження: Полтавець (64), Хромих (90) – Вітер (55), Дейнеко (88).


Початок матчу в Овідіополі прошов у середньому темпі. «Дністер» зробив ставку на тотальний контроль м’яча та зумів створити ряд гострих ситуацій біля воріт «Нафтовика». Костянтин Пархоменко «стріляв» метрів з 30-ти під щаблину, але трохи промахнувся. Удар Валентина Полтавця з штрафної лінії парирував голкіпер. На небезпечний простріл Полтавця з лівого флангу не пішов Мочуляк. На 16-ій хвилині Продан ювелірною передачею з центральної частини поля вивів на ударну позицію Полтавця, але удар капітана грудьми парирував Дейнеко.

Нафтовик» не залишився у боргу. Після гострої подачі зі стандарту у виконанні Одінцова удар Єсипа прийшовся поряд зі стійкою. Ще в одному моменті ситуацію розрядив Дмитро Пархоменко. На 21-ій хвилині штрафний удар Одінцова від лівого кута довівся в поперечину, крім того захисники «Дністра» не дозволили Карпенко зіграти на добиванні.

Непогану триходівку у виконанні господарів (Продан - Мочуляк - К. Пархоменко) не дозволили завершити захисники «Нафтовика», що виграли боротьбу на другому поверсі. Підбір залишився за Полтавцем, але подальшу подачу Каблаша перервав голкіпер. У наступному моменті Д. Пархоменко зробив навіс на Полтавця, але верхову боротьбу виграв охтирчанін Тарасенко. Після корнера на ударній позиції виявився І. Буряк, але пробити скрізь захисників не вдалося.

Єсип мав гарний момент після вкидання гостями ауту в штрафну, але господарський захист не дозволив йому розвернутися і пробити. Ще ряд моментів напередодні 40-ої хвилини привели до голу.    

Спочатку простріл Одінцова справа, коли мимо м’яча проскочив центрбек І. Буряк, завершився неточним ударом Саванчука. Потім після атакуючої акції лівим флангом з штрафної лінії «стріляв» Одінцов – поряд зі штангою. І на 40-ій хвилині «Нафтовик-Укрнафта» відкрив рахунок в матчі: з правого флангу подавав Вітер, найдосвідченіший Богдан Єсип зумів прийняти м’яч і, не дивлячись на опір захисників, направив м’яч в далекий кут воріт - 0:1.
    
Замінами в перерві та на початку другої половини матчу тренерський штаб «Дністра» спробував змінити негативний рахунок поєдинку. Атака «Дністра» лівим флангом завершилася далеким ударом Костянтина Пархоменко під поперечину воріт – воротар насилу перевів м’яч на кутовий. Після корнера у воротарській зоні в падінні бив І. Буряк, але неточно. Далі Лобан у центрі поля проскочив Карпенко, але його навіс з правого флангу перервали захисники.

Гості один раз пробили зі стандарту, але «постріл» Одінцова довівся в стінку, а ще один удар Зайчука здалека відобразили захисники.     

Приблизно починаючи з 65-ої хвилини гри «Дністер» фактично не покидав половини поля суперника. Удар Полтавця, після пасу Д. Пархоменко, в ближній кут парирував воротар. Під удар Продана стіною лягли захисники.

Атакуючи лівим флангом, Піцик увірвався в штрафну та пробивав з під Тарасенко – воротар узяв м’яч. Стандарт з 30-ти метрів прямим ударом виконав Лобан – знову Дейнеко на висоті. Після навісу Хромих з лівого флангу Лобан в боротьбі за м’яч на другому поверсі зійшовся з воротарем і Дейнеко вибив сферу від воріт кулаком.
Кілька разів на ударну позицію виходив Степанішин, але виявлявся поза грою. Кутовий справа подавав Полтавець – у воротарській зоні двічі намагалися Буряк і Піцик ударити головою, але м’яч летів в протилежну сторону від воріт. Гості зуміли заробити стандарт лише коли на передостанній хвилині Хромих зіграв рукою біля своїх воріт, за що і отримав жовту картку. Штрафний з 27-ми метрів по центру бив Одінцов – м’яч, зачепивши захисника, пройшов вище воріт.

На завершальній хвилині поєдинку штрафний по центру з 32-ми метрів виконав Полтавець, після навісу удар головою Піцика метрів з п’яти – воротар зафіксував м’яч.
У результаті «Дністер» поступається в черговому домашньому поєдинку з рахунком 0:1. Цією весною після трьох проведених матчів овідіопільці ще не перемагали та жодного разу не зуміли вразити ворота суперників. Отже, робота по виправленню помилок попереду і вболівальники можуть чекати на реабілітацію в подальших матчах команди.

 

Прес-служба ФК «Дністер»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору