Новини ЗМІ

ФК «Динамо-2» Київ – ФК «Сталь» Алчевськ 1:2 (0:0)

13:54, 26 березня 2010

ФК «Динамо-2» Київ – ФК «Сталь» Алчевськ 1:2 (0:0)

«Динамо-2»: Рудько, Парцванія (Гриппа, 39), Новак, Родіна, Кушніров, Бутенін, Допілка, Сухоцький, Рибалка, Коваль (Морозенко, 59), Малин (Шевчук, 8).

Старші тренери: Геннадій Литовченко та Юрій Калитвинцев.

«Сталь»: Бабак, Яскович (Палагнюк, 59; Мироненко, 87), Назарук, Пасічніченко, Чеботаєв, Сапай, Гавриш, Муховіков, Окана-Стазі, Гордя (Акіменко, 60), Алан (Шевченко, 76).

Головний тренер: Анатолій Волобуєв.

Голи: Шевчук (81) – Окана-Стазі (51), Алан (67).

Попередження: Рибалка, Сухоцький, 90 – Яскович, Алан, Муховіков, 58.

«Динамо-2» зазнало домашньої поразки в рамках 19-го туру першості. Суперником підопічних Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева виступила алчевська «Сталь», яка займає четверте місце в турнірній таблиці.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби. Незважаючи на нулі на табло, команди не давали нудьгувати нечисленним глядачам на трибунах. Щоправда, відразу двоє динамівців вимушені були достроково залишити поле через пошкодження: Малин провів на полі лише вісім хвилин, а Парцванія – майже сорок.

Другу половину поєдинку гості розпочали набагато активніше, результатом чого стали два м’ячі у ворота Рудька. Спочатку Окана-Стазі скористався з помилки воротаря, який невдало вибив м’яча, увірвався до штрафного майданчика і відправив м’яча до кута воріт, а незабаром Алан реалізував вихід віч-на-віч.

Пропустивши два м’ячі, динамівці перехопили ініціативу. Щоправда, відігратися підопічні Литовченка та Калитвинцева, на жаль, не змогли, обмежившись лише одним м’ячем. Шевчук, отримавши м’яча на правому фланзі, увірвався в штрафну і точно пробив в ближній кут.


Прес-служба
ФК «Динамо» Київ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору