Новини ЗМІ

ФК «Десна» Чернігів – ФК «Львів» Львів 0:0

13:48, 26 березня 2010

ФК «Десна» Чернігів – ФК «Львів» Львів 0:0

«Десна»: Пилипенко, Боровков, Стоян, Анеліков, Гітченко, Поспєлов (Сердюк, 45; Костюченко, 74), Кобець (Єрмоленко, 85), Кондратюк, Старенький, Кандауров, Грибанов (Мостовий, 53)

«Львів»: Ситніков, Ковальчук, Гальчук, Мостовий (Зозуля, 46), Ільків, Романюк, Лупашко, Г. Баранець, Худзік (Танчик, 84), Б. Баранець (Мачуленко, 88), Мандзюк (Шептицький, 64)

Попередження: Костюченко, 87 – Худзік, 70

Арбітр: С. Скрипак (Київ)

Перша половина зустрічі пройшла у відносно рівній боротьбі. Проте реальні нагоди відкрити рахунок втратили львів’яни. Особливо варто відзначити епізод, коли Григорій Баранець влучив у стійку воріт – м’яч після цього по-зрадницьки так і не опинився у сітці, а відскочив у поле. Це сталося на 14-ій хвилині, і для «Львова» це був супермомент – Ільків діагоналлю вивів на ударну позицію Мандзюка, захисники вибили м’яч, на підборі Григорій Баранець потужним ударом влучив у стійку воріт.

Ще один хороший момент у «Львова» виник на 39-ій хвилині: удар Романюка метрів з 18-ти справа – і м'яч пройшов упритул зі стійкою.

«Деснянці» до перерви ще пручалися, навіть пробували нав’язати свою гру, хоча й виходило це не так часто. А от у другому таймі перевага номінальних гостей зі Львова стала тотальною. Але от біда – за вітром справи пішли не так добре. І хоч львівські футболісти багато комбінували, занадто багато академічності у їхніх діях, а також неузгодженість в окремих моментах породжували чимало ігрового браку, який у перспективі не давав розвитку змістовним комбінаціям. Що тут казати, якщо, крім ударів у штангу та в поперечку двічі (такими «майже голами» відзначився Романюк), гравці львівської команди лише одного разу влучили у рамку воріт суперників. Зате повз ворота били львів’яни часто… На 61-ій хвилині швидка атака вдалася за участі братів Баранців, Зозулі та Мандзюка, на жаль, після удару Бориса м'яч пройшов поруч зі стійкою. На 73-ій львів’яни заробили перспективний штрафний, зі стандарту Гальчук влучив у стінку, а на повторний удар Зозулі зреагував воротар, який у падінні зловив м'яч.

А от на другій доданій арбітром хвилині чернігівцям вдалася непогана атака, і простріл Мостового, який вийшов у «Десни» не заміну, ледь не закінчився результативно.

За класом «Львів» був сильнішим від «Десни», однак за результатом – рівновага. А це означає втрату двох важливих очок. Потрібно обов’язково перемагати у наступних поєдинках.

 

Прес-служба ФК «Львів»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору