Новини ЗМІ

«Львів-2» розгромив «Саки»

14:04, 25 березня 2010

В останньому спаринг-матчі навчально-тренувального збору у Криму молодіжна команда «Львова» з рахунком 3:0 перемогла «Саки».

ФК «Саки» – «Львів-2» – 0:3 (0:0)

Голи: Мазур (56), Матвіїв (65), Грицай (72)

Склад «Львова-2»: Віхоть (Мусієнко, 75), Жук, Дадак, Віт. Макар, Петренко (Варивода, 46), Трохимчук (Малиновський, 46), Власюк (Карвацький, 75), Грицай, Матвіїв (Возний, 75), Бабич, Рубльов (Мазур, 46)

Останній товариський матч перед поверненням додому з кримського збору підопічні Михайла Токаря провели на стадіоні у Саках з місцевою командою. Перший тайм поєдинку пройшов у рівній боротьбі. Але після перерви львів’яни включили швидкості і цілком закономірно довели справу до розгромної перемоги.
На 56-ій хвилині вдало на добивання зіграв Мазур – це сталося після удару Грицая. Згодом ефектний гол зі штрафного забив Матвіїв, який перекинув м’яч через усіх опонентів, виконуючи стандарт. Ну, і крапку в матчі гарним ударом поставив Грицай, який закрутив «сухий лист» ударом з кутової позначки.

Наприкінці цього тижня молоді львівські футболісти повертаються з Криму. І вже у понеділок, 29-го березня, на «Львів-2» чекає перший офіційний матч року. На стадіоні СКА у рамках Кубка другої ліги відбудеться львівське дербі між «Карпатами-2» і «Львовом-2». Це перенесений матч з осінньої частини (у зв’язку з епідемією грипу).

Минулого тижня в іншій перенесеній грі «Скала» (Моршин) поступилася «Карпатам-2» з рахунком 1:2. Результат цього матчу означає, що «Львів-2» автоматично потрапляє у наступний етап Кубка Ліги, незважаючи на підсумок гри у понеділок. Моршинська «Скала» завершила виступи у цих змаганнях на останньому місці турнірної таблиці. У моринців – 3 очки, у «Львова-2» наразі – 4 пункти, у «Карпат-2» – 7.

 

Прес-служба ФК «Львів»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору