Новини ліги

Відбулася зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з головою Нововолинської міської ради

10:44, 24 березня 2010

23 березня 2010 року відбулася зустріч президента ПФЛ Мілетія Бальчоса з головою Нововолинської міської ради Волинської області Віктором Борисовичем Сапожніковим і футбольним активом міста з приводу можливої участі в змаганнях серед команд другої ліги футбольної команди з Нововолинська.

Також було оглянуто спортивну інфраструктуру, в результаті чого встановлено її відповідність регламентним вимогам для клубів другої ліги.

Під час зустрічі досягнуто попередню домовленість про вирішення організаційних питань щодо участі команди міста в змаганнях серед команд другої ліги.

Волинська обласна федерація футболу організувала курси для молодих арбітрів з відповідним циклом навчання. Також вчора відбулася зустріч Мілетія Бальчоса зі слухачами курсів за участі першого заступника Федерації Футболу Волині Олександра Жуматія, під час якої обговорено питання про стан та перспективи розвитку арбітражу в Волинській області та в Україні в цілому.

Сьогодні, 24 березня 2010 року, о 14:00 в приміщенні Управління у справах сім ї, молоді та спорту облдержадміністрації Волинської області Мілетій Бальчос зустрінеться з керівниками обласної, міських та районних федерацій футболу для обговорення питання щодо перспектив співпраці в частині розвитку професіонального футболу в області та в Україні в цілому.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору