Новини ЗМІ

"Львів-2" обіграв хмельницьке "Динамо"

08:27, 17 березня 2010

Перший товариський поєдинок у Криму підопічні Михайла Токаря зі "Львова-2" виграли з рахунком 1:0.

"Львів-2" – "Динамо" Хмельницький 1:0 (0:0)

Гол: Грицай, 70.

"Львів-2": Мусієнко (Віхоть, 83), Жук, Дадак, Варивода, Віт. Макар, Грицай, Матвіїв (Петренко, 73), Вол. Макар, Власюк (Карвацький, 81), Мазур (Рубльов, 76), Бабич (Малиновський, 68).

Упродовж 14-ти днів (до 25-го березня) друга команда "Львова" перебуває на навчально-тренувальному зборі у Криму, готуючись до поєдинків весняної частини сезону. У понеділок, 15-го березня, львів’яни, у складі яких перебуває кілька новачків, в тому числі і вихованці ДЮФШ "Львів", провели перший спаринг. На стадіону у селі Андріївна вони зустрічалися з командою "Динамо" Хмельницький.

Гра пройшла у приблизно рівній боротьбі. Щоправда, гострішими виглядали футболісти "Львова-2", яким краще вдавався перехід від оборони в атаку. Через це виникало чимало моментів біля воріт хмельницької команди. Могли відзначитися Бабич, Володимир Макар інші гравці львівської команди. Але все у цьому товариському поєдинку вирішив точний удар на добивання Грицая після того, як воротар "Динамо" відбив удар Володимира Макара.

"Загалом, я задоволений діями гравців нашої команди, – розповів головний тренер "Львова-2" Михайло Токар. – Хлопці дуже старалися, намагалися демонструвати якомога якісніший футбол, хоч матч проходив і на непростому полі. Нам вдалося провести змістовні комбінації, одна з яких завершилася голом. У цій грі ми не змогли задіяти Трохимчука (травма спини) та Тимишина (легке ушкодження коліна). Якщо говорити в загальному, то наш збір проходить у хороших умовах. Живемо в Євпаторії у готелі "Палас Україна", тренуємося на трав’яних, штучних та гаревих полях – у залежності від погоди. Умови сприяють належній підготовці команди до сезону".

У "Львова-2" на кримському зборі заплановані ще й інші спаринги. Ймовірно, що наступним суперником буде іллічівський "Бастіон".

 

Прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору