Новини ліги

Равіль Сафіуллін - Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту!

23:00, 12 березня 2010

Вельмишановний Равілю Сафовичу!

Прийміть найщиріші поздоровлення від Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги з нагоди призначення Вас на посаду Міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту!

Це рішення є гідною оцінкою Ваших професійних якостей, внеску в розвиток спорту в нашій країні та зміцнення його позицій на міжнародній арені.

Все Ваше свідоме життя присвячене футболу, спорту №1 в Україні. Ваші зусилля з розбудови вітчизняного спорту отримали високу оцінку в української спільноти. Глибина духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід завжди давали Вам змогу достойно долати всі труднощі та незгоди.

Упевнені, що Ви гідно представлятимете інтереси України та сприятимете подальшому підвищенню її міжнародного авторитету.

Бажаємо Вам завжди відчувати невичерпне джерело сил, не втрачати мужності у складних життєвих ситуаціях та неодмінно реалізувати всі задуми, що ґрунтуються на надзвичайній цілеспрямованості, здоровій амбітності та безмежній закоханості в улюблену справу!

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору