Новини ЗМІ

«Буковина» здобула першу перемогу на зборах у Дніпропетровщині

15:55, 11 березня 2010

Чернівецька «Буковина» зіграла другий контрольний поєдинок на навчально – тренувальному зборі в Дніпропетровській області.

Вчора буковинцям протидіяла команда «Колос» (Нікополь), яка у 2006 році стала фіналістом аматорського Кубка України і має намір вже наступного сезону заявитися на участь у професійних змаганнях.

Незважаючи на те, що напередодні була важка зустріч з «Зіркою» - гра проходила на натуральному газоні і вранці відбулося тренування, наша команда одержала першу перемогу.

У цій зустрічі повністю домінували чернівчани. На 5 хвилині гри наш півзахисник Олександр Донець зробив простріл з правого флангу атаки, і Степан Маковійчук завдав влучного удару головою. А через 15 хвилин забив кращий бомбардир «Буковини» Владислав Коробкін. Владислав відзначився після вдалого виконання кутового Сергієм Дяченком.

Після першого тайму, який завершився з рахунком 2:0, наші земляки відзначилися ще двічі. На 58 хвилині гравці нікопольської команди порушили правила у штрафному майданчику проти Романа Степанкова, і арбітр зустрічі призначив одинадцятиметровий удар. І хоча воротар вгадав напрямок удару, але все одно «шкіряний» впритул до штанги ледь не розірвав сітку. Відзначився визнаний лідер команди Владислав Коробкін, який вже на цей час з лінії атаки був переміщений на позицію центрального захисника. А за 15 хвилин до завершення матчу Вадим Пислар зіграв на Романа Степанкова, який вчетверте вразив «рамку» суперника. Єдиний гол гравці «Колосу» забили на 64 хвилині зустрічі. Остаточний підсумок зустрічі – 4:1 на користь «Буковини». Хотілося б звернути увагу на те, що все ще потребує підсилення лінія захисту, і фланги працювали не так як хотілося. Тому тренерський штаб активно займається пошуком нових виконавців. Тим паче, що до початку першості залишається не так багато часу.

Наступні контрольні матчі ФСК «Буковина» зіграє 12, 13, 14 та 18 березня. Серед потенційних суперників – «Металург–2» (Запоріжжя), «Дніпро–75» (Дніпропетровськ), ФК «Суми» та «Гірник – Спорт» (Комсомольськ).

Склад «Буковини»: Андрій Ленчінков (Ярослав Іщенко, 46), Сергій Кудлай (Євген Кубай, 46), Олександр Богач (Максим Лубенець, 46), Петро Климус (Сергій Ільїн, 46), Павло Іванов (Сергій Жижиян, 46), Олександр Донець (Роман Ємельянов, 46), Олександр Диндіков (Вадим Пислар, 46), Олег Керчу (Ігор Мігалатюк, 46), Сергій Дяченко, Степан Маковійчук (Роман Степанков, 46), Владислав Коробкін.

 

Прес-служба ФСК «Буковина» Чернівці




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору