Новини ЗМІ

На матч із «Севастополем» – електропотягом!

11:30, 6 березня 2010

Футбольний клуб «Львів» організовує для своїх прихильників додаткову можливість добратися до Добромиля на гру «Львів» – «Севастополь».

Спеціальний електропотяг вирушатиме з Приміського вокзалу Львова у неділю, 14-го березня, о 11:00.

Дорогою до Добромиля заплановано проміжні станції (Великий Любінь, Комарно-Бучали, Рудки, Новий Калинів, Самбір, Скелівка, Хирів), де всі охочі можуть приєднатися до вболівальників львівської команди і підтримати Синьо-Золотих Левів у надпринциповому поєдинку з кримчанами. Точний час прибуття елетропотяга до названих станцій ми повідомимо пізніше (орієнтовно у вівторок, 9-го березня).

Цікаво, що такий електропотяг – це своєрідний подарунок клубу своїм уболівальникам, адже проїзд у ньому безкоштовний. Перепусткою в електропотяг слугуватиме квиток на гру вартістю 5 гривень. Його можна придбати вже з понеділка, 8-го березня, у приміщенні офісу ФК «Львів» за адресою вул. Городоцька, 174 (Діловий центр «Вулик», 2-ий поверх) з 8-ої години ранку до 20-ої вечора.

Детальніша інформація за телефоном – 050-44-63-44-9.
Крім того, квитки на матч «Львів» – «Севастополь» можна буде придбати і безпосередньо перед посадкою на електорпотяг. Закликаємо Вас підтримати львівську команду!
Переповнена «Княжа-Арена» – одна з передумов майбутньої перемоги!

 

Прес-служба ФК «Львів»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору