Новини ліги

Мілетій Бальчос – новообраний президент «Професіональної футбольної ліги»

23:00, 7 березня 2010

4 березня 2010 року у будинку «Федерації профспілок України» відбулася позачергова звітно-виборна Конференція.

Нагадаємо, що кандидатами на посаду Президента ПФЛ були Караванський Олег Едуардович, Кіндзерський Юрій Іванович та Бальчос Мілетій Володимирович. Але під час Конференції один із кандидатів – президент ФК «Нива» Вінниця Олег Караванський – після виступу зі своєю передвиборною програмою зняв свою кандидатуру.

Після того, як усі кандидати виступили перед футбольною спільнотою, делегатами Конференції було прийнято рішення провести вибори шляхом таємного голосування.

В першому турі з рахунком 22:21 переміг Мілетій Бальчос. Але згідно зі Статутом ПФЛ, якщо на посаду Президента зареєстровано двох кандидатів і за результатами голосування в першому турі жоден з них не отримав абсолютної більшості голосів, проводиться другий тур. Абсолютною більшістю голосів вважається 50% плюс один голос при наявності кворуму при голосуванні. Переможцем вважається кандидат, який отримав більшу кількість голосів.

В другому турі голоси делегатів розподілилися так: за Кіндзерського Юрія Івановича – 21, за Бальчоса Мілетія Володимировича – 24. Таким чином новим Президентом став Мілетій Бальчос.
В подальшому делегати Конференції обрали чотирьох віце-президентів, якими стали Микола Миколайович Лавренко (президент ПФК «Олександрія»), Микола Семенович Колючий (віце-президент ФК «Сталь» Дніпродзержинськ), Мирослав Ількович Лотоцький (президент ФК «Енергетик» Бурштин) та Сергій Дмитрович Челноков (президент ФК «Рось-Ригонда» Біла Церква).

Крім цього, Конференцією обрано новий склад Центральної Ради.

На засіданні Центральної Ради, яке відбулося одразу ж після завершення Конференції, узгоджено кандидатуру нового виконавчого директора ПФЛ – Макарова Сергія Дмитровича.

 

Адміністрація та професіональні футбольні клуби ПФЛ поздоровляють Мілетія Володимировича Бальчоса з перемогою!

Впевнені, що Ваш талант організатора, тривала та невтомна праця, наполегливість в досягненні поставленої мети допоможуть Вам невпинно прогресувати і досягти якісно нового рівня в розвитку та популяризації українського футболу!





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору