Новини ЗМІ

Суперник «Львова» – чемпіон Казахстану «Актобе»

16:01, 3 березня 2010

У четвер, 4-го березня, «Львів» проведе свій останній спаринг-поєдинок перед початком офіційних баталій у першій лізі.

Незмінний лідер казахського футболу трьох останніх років – «Актобе» з Актюбінська – свої офіційні матчі розпочне 22-го березня. Ця команда і тепер вважається фаворитом чемпіонату Казахстану, адже перебуває на значному підйомі, найбільшому у своїй історії. Ще б пак, останні 5 сезонів у Казахстані принесли актюбінцям 4 комплекти золотих медалей (2005, 2007-2009) і 1 – срібних (2006). У складі «Актобе» виступає чимало збірників Казахстану, і саме цей колектив є законодавцем мод у своїй країні.

Клуб «Актобе» заснований у 1967 році. 2008 рік – найкращий історії клубу, коли команда виграла всі три внутрішні турніри. У Прем'єр-лізі команда провела 14 сезонів. У 444-ох матчах Прем'єр-ліги: 204 перемоги, 109 нічиїх і 131 поразка. Різниця м'ячів: 589 – 456.

На турецькому зборі «Актобе» вже зіграв один товариський матч і звів його до нічиєї 1:1 з першоліговою російською «Балтикою» (Калінінград). На перегляді у чемпіона Казазахстану перебуває кілька гравців, серед яких – футболіст з дубля московського «Спартака» Артур Малоян, захисник Ба Башиста (Сенегал) та півзахисники Боно і Беґірі (Камерун).

«Актобе» наполегливо готується до нового чемпіонату та до міжнародних стартів. Перед командою знову поставлене завдання виграти усі можливі трофеї сезону в Казахстані та якомога краще виступити на міжнародній арені.

 

Прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору