Новини ліги

Відбулося робоче засідання Центральної Ради ПФЛ

17:29, 1 березня 2010

Сьогодні, 1 березня, в приміщенні ПФЛ відбулося робоче засідання Центральної Ради, на якому затверджено остаточний перелік питань проекту порядку денного позачергової звітно-виборної Конференції, що відбудеться 04 березня 2010 року.

До вашої уваги проект порядку денного:

1.    Про розгляд постанов Центральної Ради ПФЛ:
–    від 25 листопада 2009 року № 38 та від 17 грудня 2009 року № 39 в частині дострокового припинення повноважень Сироти С. А. на посаді президента Об’єднання футбольних клубів «Професіональна футбольна ліга України»;
–    від 21 січня 2010 року № 1 «Про призначення дати, місця проведення та затвердження порядку денного позачергової звітно-виборної Конференції ПФЛ»;
–    від 25 вересня 2009 року № 30 про затвердження віце-президента ФК «Сталь» Дніпродзержинськ Колючого Миколу Семеновича на посаді віце-президента ПФЛ (друга ліга, гр. «Б»);
–    від 25 листопада 2009 року № 38 про затвердження віце-президента ФК «Львів» Штукатурова Федора Олексійовича на посаді члена Ревізійної комісії ПФЛ.
2.    Звіт Ревізійної комісії «Про результати перевірки фінансової діяльності ПФЛ та ДП «Футбол Профі» за період з 01 січня по 31 жовтня 2009 року».
3.    Звіт Сироти С. А. «Про результати фінансової діяльності ПФЛ та ДП «Футбол Профі» за період з 01 січня по 31 жовтня 2009 року».
4.    Вибори президента Професіональної футбольної ліги.
5.    Вибори Центральної Ради, віце-президентів, Дисциплінарного комітету та Ревізійної комісії Професіональної футбольної ліги.
6.    Про внесення змін до Статуту Об’єднання футбольних клубів «Професіональна футбольна ліга України».
7.    Про виключення футбольних клубів «Нива» Тернопіль, «Дніпро-75» Дніпропетровськ зі складу ПФЛ.
8.    Різне.

Також членами Центральної Ради розглянуто та ухвалено кошторис надходжень і витрат ПФЛ у березні 2010 року.

Крім цього, на сьогоднішньому засіданні прийнято рішення призупинити проведення змагань «Кубка ліги». Доля цього турніру буде відома після виборів президента ПФЛ.

В цілому, члени Центральної Ради позитивно оцінили роботу Адміністрації ПФЛ з підготовки до позачергової звітно-виборної Конференції.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору