Новини ЗМІ

Суперник "Львова" – амбіційний новачок російської Прем’єр-ліги

13:02, 1 березня 2010

У понеділок, 1-го березня, черговим суперником ФК «Львів» у спаринг-поєдинку стане російський клуб «Сибірь» (Новосибірськ).

Новосибірський клуб «Сибірь» зараз на підйомі, він тільки тепер увірвався в еліту російського футболу, і тому наполегливо готується до матчів на новому для себе рівні. У недавніх товариських спарингах у турецькій Анталії «сибіряки» обіграли луцьку «Волинь» 3:2 і казахстанський «Жетису» 1:0. Тепер чи не генеральною репетицією перед початком сезону (14-го березня у дебютному поєдинку в Прем’єр-лізі «Сибірь» прийматиме «Терек» З Грозного) керівники російського клубу вважають для себе поєдинок з Футбольним клубом «Львів».

Сибірський клуб має давню історію, заснований він ще в 1934-му році. За свою історію він мав різні назви – «Буревісник», «Крилья Совєтов», «Сибсільмаш», «Дзержинець», «Чкаловець». Теперішню назву – «Сибірь» – команда з Новосибірська має з 2006-го року.

І з новою назвою пов’язані найбільші успіхи сучасного новосибірського футболу. Адже до цього команда з перемінним успіхом виступала у першій і другій лігах російського футболу. А останнім часом колектив з Новосибірська значно додав у майстерності і виборов право виступати у російській Прем’єр-лізі, де команда дебютуватиме вже через півтора тижні.

Свого часу за «Сибірь» виступав відомий український воротар Максим Левицький, за раз у складі цієї команди його вже немає.

Серед власників клубу НП «ФК «Сибірь-2» (68,6% акцій) та фінансова група «РАТМ»» (багатопрофільний виробничий комплекс) (31,4%).

 

Прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору