Новини ліги

Календар весняної частини змагань ПФЛ залишається незмінним

15:02, 26 лютого 2010

Календар весняної частини змагань ПФЛ залишається незмінним.

Протягом цієї зими майже на всій території України спостерігаються складні погодні умови. Через це готовність клубної інфраструктури до початку весняної частини змагань сезону 2009-2010 років залишається одним з найважливіших питань для ПФЛ.

plan-calendar

Після засідання Центральної Ради 17 лютого 2010 року Адміністрацією ПФЛ проведено опитування клубів першої та другої  (гр. «Б») ліг, які згідно з календарем проводять домашні матчі в період з 11 по 20 березня. В результаті більшість таких клубів письмово підтвердили свою готовність проводити матчі першості згідно з чинним календарем.

Аналіз Плану-календаря змагань показав, що у випадку виникнення форс-мажорних обставин у зв’язку з несприятливими погодними умовами є достатня кількість резервних днів, на які можна перенести окремі матчі весняної частини першості.

Тож Центральна Рада постановила проводити змагання серед команд клубів ПФЛ у строки, визначені календарем, затвердженим 17 грудня 2009 року. Рішення щодо перенесення окремих матчів на резервні дні буде прийматися в кожному конкретному випадку у відповідності до статутних та регламентних норм.

Нагадаємо, що клуби ПФЛ наразі проводять активну підготовку своїх стадіонів до проведення матчів весняної частини змагань сезону 2009-2010 років.

Серед них окремо слід виділити луцьку «Волинь», для якої матчі перших березневих турів стануть чудовою підготовкою до вирішальної битви з сімферопольською «Таврією» за вихід до фіналу Кубка України.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору