Новини ЗМІ

В Алушту з новим головним тренером

10:04, 24 лютого 2010

Провальний виступ команди «Олком» у кубку «Кримтеплиці»  призвів до відставки виконуючого обов’язки головного тренера команди Сергія Комлєва.

В цьому турнірі мелітопольці зазнали 4 поразки в чотирьох матчах, причому пропустили у власні ворота 9 м’ячів і лише один м’яч спромоглись забити у ворота суперників. Як наслідок, останнє 8 місце в турнірі, та відповідні висновки керівництва команди, щодо роботи тренера.

22 лютого Генеральний директор СК «Олком» Володимир Діденко представив команді нового головного тренера Дмитра Кара-Мустафа, який згідно підписаного контракту буде працювати в Мелітополі до 2012 року.

Дмитро Олексійович народився у 1972 р. у м. Краснодоні Луганської області. На Луганщині, практично, пройшла  вся футбольна кар’єра нового головного тренера «Олкому».

Навчаючись у Луганському спортінтернаті, 15 річним юнаком, розпочав виступати, тоді ще, за аматорську команду «Шахтар» м. Свердловськ. З 1989 по 1994 рр. захищав кольори луганської «Зорі».

Наступні два роки провів у маріупольському «Іллічівці», де разом з командою з другої української ліги вийшов у вищу.

Потім знову була луганська «Зоря» та російський шахтарський колектив з м. Шахти.

Кар’єру футболіста Д. Кара-Мустафа завершив у рідному свердловському «Шахтарі», а з 2003 року по 2009 рік працював головним тренером цієї ж команди.

Під його керівництвом «Шахтар» жодного разу не поступився «Олкому», можливо, саме тому, цього фахівця було запрошено до Мелітополя, та поставлено завдання-мінімум, до завершення чемпіонату підняти команду з 10 сходинки в середину турнірної таблиці.

Уже 24 лютого «Олком» у складі 24 футболістів вирушає на тренувальний збір до Алушти, де до 8 березня проходитиме черговий етап підготовки команди до весняної частини першості.

Як зазначив, Дмитро Кара-Мустафа щоденні 2-3 разові тренування, а також контрольні поєдинки допоможуть підвищити рівень функціональної підготовки гравців, напрацювати ігрові зв’язки, та визначитися з основним складом команди.

Скоріш за все, в команді з’являться і нові футболісти.

Перший контрольний поєдинок «Олком» проведе 26 лютого проти іллічівського «Бастіону» - лідера групи «А», а 27 зустрінеться з першоліговим «Нафтовиком» з Охтирки. Також команда планує взяти участь у традиційному турнірі пам’яті В. І. Юрковського.

Тренувальний збір команди «Олком» на олімпійській базі «Спартак» у м. Алушта став можливим завдяки фінансовій підтримці Київського маргаринового заводу.

 

Ігор Чичановський, прес-служба СК «Олком»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору