Новини ЗМІ

Контрольний матч. "Волинь" - "Сибір" Новосибірськ 2:3

08:33, 24 лютого 2010

Вчора у черговому контрольному матчі на зборах в Туреччині волиняни зустрічалися з російським клубом "Сибір" (Новосибірськ).

Гра вийшла достатньо цікавою та динамічною. Щоправда, у першому таймі у волинян не все виходило оптимально, оскільки тренерський штаб виставив у складі команди ряд новачків, котрі прибули до "Волині" на перегляд. Та попри це вже на третій хвилині нашим футболістам вдалося відкрити рахунок. Один з новачків віддав гарний пас врозріз між захисників на Лопеса, Рамон вийшов на побачення з воротарем і чітко пробив - 1:0. Затим гра дещо вирівнялася, а на 10-й та 20-й хвилині новосибірцям вдалося двічі засмутити Віталія Неділька. Щоправда, відчувалася деяка прихильність російських арбітрів матчу до своїх земляків. Принаймні, другий гол у ворота лучан влетів після двометрового офсайду у форварда суперників. З іншого боку, й самі гравці "Волині" не зуміли до перерви створити достатньої кількості гольових нагод біля володінь опонентів.

Після відпочинку Віталій Кварцяний випустив на поле "основу" і ініціатива у матчі помаленьку перейшла до волинян. Однак на 62-й хвилині сибірякам вдався дуже гарний контрвипад, завершений не менш чудовим ударов з місця лівого напівсереднього впритирку з штангою і рахунок став 3:1 на користь суперників. Затим лучани аж до кінця гри оточили володіння новосибірців і лише у останні п'ятнадцять хвилин створили до десятка гольових моментів. Однак Лісовий пробив над "дев'яткою", а ще чотири рази удари гравців "Волині", які регулярно вивалювалися на ворота суперників з кута штрафного майданчика, "витягував" голкіпер опонентів. Лише на 77-й хвилині нашим футболістам вдалося скоротити відставання. Після атаки лівим краєм Пічкур прострілив в карний на Олівейру, але політ шкіряної кулі рукою перервав захисник "Сибіру". Одинадцятиметровий чітко виконав сам Майкон.

У підсумку - поразка "Волині" з рахунком 2:3 за, загалом непоганої гри, яка залишила задоволеним тренерський штаб луцького клубу.

Наступний поєдинок волиняни проведуть у середу, 24 лютого, проти польського клубу "Погонь" (Щецин).

 

Прес-служба ФК "Волинь"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору