Новини ЗМІ

Наш суперник – «Машал» (Узбекистан)

13:15, 22 лютого 2010

У вівторок, 23-го лютого, суперником львівської команди на турецькому зборі буде один з найавторитетніших клубів Узбекистану «Машал» (Мубарек).

Із суботи, 20-го лютого, львівська команда проводить тренування в турецькій Анталії. Основна увага цими днями приділяється заняттям на координацію, спритність, а також ігровим вправам. За індивідуальною програмою тренується тільки Михайло Козак, який отримав ушкодження ще на попередньому зборі в Туреччині.
Львівська делегація розташувалася у п’ятизірковому готелі «Кремлін Палас», поблизу якого є чимало футбольних полів непоганого рівня, створені належні умови для плідної підготовки до сезону. Погода сприяє хорошій роботі, і, з усього видно, першому спарингу цього тренувального збору не завадить. Гра розпочнеться у вівторок, 23-го лютого, о 15:30.

Суперник – узбецький клуб «Машал» – останній сезон відверто провалив, посівши 13-те місце серед 16-ти команди у професійні лізі Узбекистану (аналог нашої Прем’єр-ліги). Однак амбіції у колективу великі, і на новий сезон перед командою поставлені завдання пробитися у трійку призерів.

Такі досягнення у «Машала» недавно були. Зокрема, за підсумками сезону 2007-го року футболісти з містечка Мубарек (приблизно 30 тисяч населення) фінішували третіми, а 2005-го – стали срібними призерами чемпіонату Узбекистану.
У теперішньому складі «Машала» виступає 28-річний український захисник Андрій Панчук.

Футбольний клуб «Машал» (Узбекистан) заснований 1992-го року, разом з початком незалежного узбецького футболу. Головним спонсором є компанія «Узбекнафтогаз».

 

Прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору