Новини ЗМІ

Знову в Криму

10:03, 22 лютого 2010

20 лютого футболісти команди «Нафтовик-Укрнафта» вирушили на черговий учбово тренувальний збір до Алушти.

Цей етап підготовки, який попередньо планувалось провести у Севастополі, триватиме з 21 лютого до 6 березня.

На збір відправились 23 футболісти: воротарі Максим Лавренюк, Станіслав Втюрін та орендований у «Кривбасу» Євген Дейнеко; оборонці Леонід Бояринцев, Сергій Покосенко, Ігор Ніконов, Вадим Харченко, Олександр Тарасенко, Олексій Покосенко, Владислав Сосєдко і також орендований у «Кривбасу» Сергій Карпенко; півоборонці Андрій Кікоть, Іван Погорелов, Дмитро Башлай, Владислав Зайчук, Євген Одинцов та новачки команди Євген Євсеєв, останнім клубом якого був рівненський «Верес» і 18-річний Сергій Чеботарьов з «Кривбасу»; нападники Богдан Єсип, Дмитро Грачов, Дмитро Вітер, Олександр Саванчук і орендований у «Кривбасу» Роман Каракевич.

Команда базується і проводить тренування на штучному полі олімпійського навчально-спортивного комплексу «Спартак».

При приїзді до Криму, вже 21 лютого нафтовики провели перший контрольний поєдинок. Їх суперниками були футболісти ПФК «Севастополь». Гра відбулася у Євпаторії на базі «Інваспорт» і пройшла в хороших погодних умовах. Склад охтирської команди у цьому матчі був таким: Дейнеко, Карпенко, Харченко, Зайчук, Тарасенко, Погорелов, Кікоть, Єсип, Вітер, Одинцов, Саванчук.

На заміну виходили: Юрченко, Грачов, Котенко (який перебуває на перегляді), Башлай, Покосенко, Ніконов. Севастопольці, які трохи раніше грали з молдавською командою «Іскра-Сталь», на поєдинок з охтирцями виставили другий склад. Підопічні Сергія Шевченка, які потрапили, як кажуть «з корабля на бал», на початку матчу не могли «піймати» свою гру. Та потім все стало на свої місця і охтирські футболісти повністю домінували на полі. Мав дві хороші нагоди відкрити рахунок капітан команди Богдан Єсип, не використав свою нагоду Дмитро Вітер. Та саме йому під завісу першого тайму вдалося відкрити рахунок. Єсип вивів його віч-на-віч з голкіпером і Дмитро послав м’яч мимо голкіпера у сітку воріт. На початку другого тайму Одинцов скористався хорошою передачею з флангу Саванчука і в один дотик переправив м’яч у сітку. Мали нагоди нафтовики збільшити рахунок, але ними не скористалися і поєдинок так і завершився – 2:0.

Наступний поєдинок футболісти «Нафтовика-Укрнафта» планують провести у Алушті 24 лютого з командою «Фенікс-Іллічівець» або з лідером групи «А» другої ліги іллічівськом «Бастіоном».

 

Прес-служба ФК «Нафтовик-Укрнафта»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору