Новини ЗМІ

Тиждень у Львові – і знову в Анталію

14:57, 16 лютого 2010

У п’ятницю, 19-го лютого, делегація ФК «Львів» вирушає на завершальний тренувальний збір до Анталії, який триватиме до 6-го березня.

Наразі футболісти тренуються у Львові, в універсальному залі СКА, під керівництвом В’ячеслава Маврова. Ці заняття проходять з понеділка до середи. У четвер у команди вихідний. А на п’ятницю, 19-го лютого, вже заплановано виїзд до Києва, а звідти – виліт на Туреччину.

Литовські тренери Альґімантас Любінскас та Віталію Станкявічюс приєднаються до колективу вже безпосередньо перед виїздом до Туреччини.

На теперішній момент у загальній групі не займаються Чепурненко, Козак, Ільків, Гальчук, Мандзюк та Радь. У них ушкодження різного рівня. Цими днями лікарі клубу визначають, наскільки плідно ці гравці зможуть готуватися до сезону під час наступних зборів.

Так само зараз триває узгодження питання стосовно можливих новачків команди. Нагадаємо, що на недавньому тренувальному зборі у Туреччині перебувала ціла група зі «Львова-2», а також Олег Шептицький (останній клуб – «Нафтовик, Охтирка), Петро Ковальчук («Кривбас, Кривий Ріг) та Роман Степанов («Волинь», Луцьк).

 

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору