Новини ЗМІ

"Нафтовик" - "Кривбас" 2:0

10:14, 15 лютого 2010

12 лютого «Нафтовик-Укрнафта» зіграв черговий контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі, що проходить у Євпаторії.

На цей раз суперником нашої команди був молодіжний склад криворізького «Кривбасу». Як і попередній спаринг, нафтовики провели гру на штучному полі національного центру параолімпійської підготовки «Україна» в Євпаторії. Матч проходив у хороших погодних умовах і футболісти обох команд могли продемонструвати свої найкращі якості.

Спаринг пройшов за переваги більш досвідчених футболістів охтирської команди. І хоча в першому таймі криворіжцям, завдяки добре організованій обороні, вдавалося стримувати атаки нафтовиків, Вітер з пенальті відкрив рахунок. У другому таймі позначився досвід і хороша фізична та функціональна підготовка охтирських футболістів. Та підопічним Сергія Шевченка вдалося відзначитися тільки одного разу. Гол забив один з новачків команди, який перебуває зараз на перегляді, і встановив остаточний рахунок матчу – 2:0.

Наступний спаринг «Нафтовик-Укрнафта» проведе 17 лютого з молодіжним складом донецького «Металурга». Після цього футболісти на короткий термін отримають відпустку, а вже 21 лютого зберуться в Алушті на черговий учбово-тренувальний збір (попередньо цей етап підготовки планувалось провести у Севастополі).

 

Повідомляє: прес-служба ФК «Нафтовик-Укрнафта»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору