Новини ЗМІ

«Львів-2» переміг у Миколаєві

15:08, 11 лютого 2010

У товариському поєдинку під час навчально-тренувального збору друга команда «Львова» обіграла представника Прем’єр-ліги Львівщини ФК «Миколаїв» 1:0.

«Миколаїв» – «Львів-2» – 0:1

Гол: Василь Білий (60)

«Львів-2» (1 тайм): Мусієнко, Танечник, Жук, Віт. Макар, Дадак, Вол. Макар, Варивода, Трохимчук, Власюк, Бабич, Сікорський

«Львів-2» (2 тайм): Висоцький, Танечник, Гасій, Холявко, Вас. Білий, Тимишин, Табен, Мавров, Матвіїв, Грицина, Мазур

Спаринг у Миколаєві Львівської області викликав чималий інтерес серед місцевих спеціалістів та вболівальників, який на стадіоні зібралися чимало.

Тренери команд експериментували зі складом і використали під час товариської зустрічі багатьох футболістів, які перебувають на перегляді. Миколаївці і цього сезону планують виступати у Прем’єр-лізі Львівщини і перебувати там на провідних ролях, тому постали непростим опонентом.

Однак підопічні Михайла Токаря володіли перевагою на складному полі, яке, щоправда, очистили від снігу, і закономірно перемогли. Єдиний гол у другому таймі забив Василь Білий, який скористався навісом з кутового від Матвіїва.

Крім цього, хороші нагоди відзначитися мали також Сікорський (двічі), Володимир Макар та інші гравці львівської команди.

Загалом же, тренери обидвох команд залишилися задоволеними проведеною грою, адже такі спаринги дають немало підстав для роздумів та визначення подальших перспектив команд.

 

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору