Новини ЗМІ

8 лютого тернопільська «Нива» розпочала підготовку до весняної частини змагань

13:40, 10 лютого 2010

У контрольному поєдинку «нивівці» перемогли молодих вихованців тернопільської СДЮШОР з футболу (1993 р. н.) – 1:0.

Матч відбувся на засніженому полі тернопільської футбольної школи за скороченим часовим регламентом – два тайми по 40 хвилин кожен. Відчувалося, що гравці «Ниви» тільки втягуються у тренувальний процес. А тому не дивно, що перемога далася досвідченішим футболістам важко. Єдиний гол у матчі ударом головою після навісної передачі Віталія Міщишина забив Роман Мельник. Міг Роман і подвоїти рахунок, однак на останній хвилині першого тайму схожим ударом головою поцілив м’ячем у хрестовину.

Склад «Ниви» у спарингу був експериментальним і далеким від того, стверджують у тренерському штабі, яким він буде в офіційних матчах. Наразі в даному поєдинку було задіяно виключно тернопільських футболістів, які грали в осінній частині сезону, а також і ті, що в різні роки захищали кольори «Ниви». Також було залучено місцеву молодь. Один з потенційних новачків команди – 21-річний нігерійський півзахисник Джон Едегбе, який з’явився на полі в другому таймі. Легіонер виділявся на полі не лише зовнішністю, а й технічною грою, хоча Джон і не завжди розумів партнерів, бо вперше з ними грав, та й складні погодні умови заважали технічному нігерійцю показати хороший рівень гри.

Зараз тренувальним процесом футболістів керують начальник команди Ігор Іванович Біскуп та спортивний директор Володимир Йосипович Мушинський. На даному етапі головний тренер «Ниви» Віктор Іванович Ряшко перебуває в відряджені, де переглядає потенційних новачків тернопільського клубу. Наразі надходять обнадійливі повідомлення з ФК «Нива». Керівництво клубу частково погасило внесок перед ПФЛ і з його боку робиться все, щоб команда успішно стартувала в другій частині сезону.

Більше того, президент ФК «Нива» Степан Богданович Рубай веде переговори з потенційними інвесторами, які зможуть у майбутньому підключитися до фінансування команди. Приємно, що Степан Богданович у складний час не залишив команду на одинці з проблемами, а всіма силами намагається зробити все від нього залежне, щоб продовжити славні традиції тернопільської «Ниви».

Повідомляє: прес-служба ФК «Нива» Тернопіль




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору