Новини ЗМІ

Кубок «Кримтеплиці». Почали з перемоги!

08:32, 10 лютого 2010

«Енергетик» (Бурштин) – «Енергія» (Каховка) 3:1
Арбітр – А. Жабченко, асистенти – Ю. Волков, С. Ковальских (все-Сімферополь).

«Енергетик»: Бандрівский, Лазорик, Данищук, Бурдіян, Гомза, Міліщук, Долотко, Ліпко, Васильев, Козлюк, Гордієнко. Заміни: Хомин, Шалата, Деренюк, Назаренко, Дністрян, Гірча.

«Енергия»: Холоша, Смірнов, Гурін, Філіпов, Цвей, Цой, Белоусов, Батраченко, Кучеревскій, Кирик, Михайлов. Заміни: Касперович, Черняев, Ленский, Дитятьев, Манасян.

Голи: Гордієнко (16), Гомза (72), Гирча (88) – Цой (44).

Результативною получилась і друга гра турніру. Зрозуміло, що фаворитом тут рахувалась команда з першої ліги. Взгалом, і гості з Нової Каховки виявлись «міцним горішком». Цей колектив тренерує минулий форвард «Дніпра», «Ворскли» і «Таврії» Сергій Шевцов. Так ось, його «любителі» впирались довго. Після ефектного голу лідера атак «Енергетика» Гордієнко, послідував красивий мяч Цоя. Дальше події змінились. Запамяталось, до прикладу, шикарний «стандарт» від того ж українського корейця Цоя (мяч від перекладини відскочив в поле). Взагалом, було на що подивитись!

Другий тайм також пройшов на хороших швидкостях. Тут і показався досвід вихідців із західної Украіни. Вони максимально використовували свої моменти. Віддамо належне  і їх суперникам, які до фінального свистка пробували грати на рівних. Добре відіграв і знайомий кримчанам Батраченко.


Повідомляє: прес-служба ФК "Енергетик"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору