Новини ЗМІ

«Львів-2» здобув перемогу у першому товариському матчі

13:23, 4 лютого 2010

Спаринг-партнером молодіжного складу «Львова» стала команда ФК «Городок», яка виступає у вищій лізі чемпіонату Львівщини.

Підопічні Михайла Токаря перемогли з рахунком 3:2, а гра проходила на стадіоні у селі Мурованому під Львовом. У складі львівської команди відзначилися Михайло Сікорський (двічі) та Ярослав Варивода.

«Зараз у нас на перегляді перебуває 12 футболістів, – розповів головний тренер «Львова-2» Михайло Токар. – Тож ми вирішили подивитися їх у дії у цьому товариському матчі. Через це зіграли два тайми двома різними складами. У першій половині зустрічі, яка завершилася нашою перевагою 3:1, використали склад, наближений до оптимального на теперішній момент, тобто зіграли ті люди, які виступали за нашу команду в офіційних змаганнях. А після перерви грали потенційні новачки».

ФК «Городок», який очолює відомий в минулому футболіст Василь Леськів, є міцним середнячком вищої ліги обласного футболу. У другому таймі проти незіграних ще гравців, які переглядаються у «Львові-2», футболісти з Городка зуміли скоротити розрив у рахунку до мінімуму.

За словами Михайла Токаря, тренувальний збір другої команди, який проходить у Львові, триватиме до 10-го лютого. Заплановано ще провести кілька спаринг-поєдинків. Потенційні суперники «Львова-2» уточнюються, тож про них буде повідомлено пізніше.


Повідомляє: інформаційна служба футбольного клубу "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору