Новини ліги

Равілю Сафіулліну - 55!

08:28, 4 лютого 2010

Вельмишановний Равілю Сафовичу!

З нагоди Вашого Ювілею прийміть найщиріші поздоровлення від Адміністрації та клубів Професіональної футбольної ліги!

Ваше багаторічне служіння футболу, спорту та громадськості заслуговує високої оцінки у футбольної спільноти. Беззаперечна відданість роботі, глибина духовних переконань, невтомна праця, мудрість, поміркованість та життєвий досвід завжди давали Вам змогу достойно долати всі труднощі та незгоди.

Ви, як Почесний Президент Професіональної футбольної ліги, віце-президент Національного Олімпійського Комітету України та Народний депутат України, вносите вагомий вклад у розвиток всіх видів спорту в нашій державі та зміцнення його авторитету на міжнародній арені.

Сьогодні Ви – один із провідних українських політиків, який сприяє розвитку різноманітних соціально-економічних процесів в Україні. Секрет Вашого успіху – це талант керівника, невичерпна енергія, сила характеру, тверда суспільна й політична позиція. За це Вам вдячна вся футбольна спільнота країни!

Бажаємо, щоб усі Ваші починання і задуми, що ґрунтуються на надзвичайній цілеспрямованості, здоровій амбітності та безмежній закоханості в улюблену справу неодмінно були реалізовані!

Зичимо щастя, добра і миру Вам та Вашим близьким!



З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору