Новини ЗМІ

«Львів-2» готується до весняних матчів

08:11, 3 лютого 2010

Навчально-тренувальний збір другої команди «Львова» розпочався наприкінці минулого тижня і триватиме до середини лютого.

Підопічні Михайла Токаря займаються у Львові. Основна увага приділяється фізичній підготовці. Хлопці тренуються як у залах, так і на повітрі. На перегляді у розташуванні резервістів львівської команди перебуває велика кількість гравців. Хто з них залишиться у розташуванні «Львова-2», тренерський склад визначить за підсумками цього навчально-тренувального збору.

«Остаточно сформуємо склад другої команди разом з наставниками «Львова», – розповів головний тренер «Львова-2» Михайло Токар. – Побачимо, хто приєднається до нас із тих футболістів, які перебувають на зборах з основною командою, тоді й зробимо остаточні висновки».

Крім кількох товариських зустрічей, «Львів-2» планує взяти участь у традиційному Меморіалі Ернеста Юста, яки організовує Федерація футболу Львівської області.

Нагадаємо, що у першості України серед команд другої ліги (група «Б») «Львів-2» стартує 10-го квітня домашнім матчем проти МФК «Миколаїв».


Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору