Новини ЗМІ

Львів’яни вирушили до Туреччини

09:07, 1 лютого 2010

У суботу, 30-го січня, делегація Футбольного клубу «Львів» вирушила на другий цьогорічний навчально-тренувальний збір, який з 31-го січня до 13-го лютого проходитиме в турецькій Анталії м. Белек.  

Серед футболістів, які тепер займатимуться на турецьких полях, особливих змін порівняно з кримським збором немає. Поїхали переважно старі-знайомі гравці «Львова» за винятком кількох виконавців, які через травми (наприклад, Володимир Танчик) та інші причини випали з основної обойми. З повністю нових людей у тренувальному таборі «Львова» – лише вихованець луцького футболу Роман Степанов (1986 р.н.), який раніше пробував себе у луцькій «Волині», брестському «Динамо» та бурштинському «Енергетику». Як і до Криму, до Туреччини поїхали Антон Ситніков, Роман Мачуленко (обидва – «Верес», Рівне) та Олег Шептицький (екс-«Нафтовик-Укрнафта», Охтирка). Всі інші – вихованці «Львова».

За словами головного тренера команди, головна увага під час занять в Анталії приділятиметься швидкісній витривалості, хоча цього разу, на відміну від кримського збору, значно збільшиться робота з м’ячами.

Крім того, заплановані кілька товариських матчів з румунськими, болгарськими, литовськими та узбецькими командами.

Склад команди, який займатиметься на навчально-тренувальному 3-му зборі в турецькій Анталії:

Воротарі: Мар’ян МАРУЩАК, Андрій РАДЬ, Антон СИТНІКОВ

Захисники: Іван БІЛИЙ, Віталій РОЗГОН, Данило ЛАЗАР, Андрій МОСТОВИЙ, Віталій РОМАНЮК, Любомир ГАЛЬЧУК, Ігор ІЛЬКІВ, Олег ЛЕОНІДОВ

Півзахисники:
Євген ЧЕПУРНЕНКО, Владислав ЛУПАШКО, Дмитро ЗОЗУЛЯ, Григорій БАРАНЕЦЬ, Борис БАРАНЕЦЬ, Роман МАЧУЛЕНКО, Андрій ДАНЬКІВ, Валерій ФЕДОРЧУК, Віталій ГРИЦАЙ

Нападники:
Олександр МАНДЗЮК, Михайло КОЗАК, Вадим ПАНАС, Олег ШЕПТИЦЬКИЙ, Павло ХУДЗІК, Роман СТЕПАНОВ


Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору