Новини ЗМІ

Андрій Мостовий: «Видно, що тренер розраховує на молодих»

12:26, 29 січня 2010

Гравець «Львова-2» Андрій Мостовий прагне закріпитися в головній команди Синьо-Золотих Левів.

– Навчально-тренувальний збір у Криму – не перший для мене з головною командою «Львова», – розповів Андрій Мостовий. – Цього разу під час кримських занять дуже багато на «фізику» працювали. Звичайно, перші дні було важко. Потім стало трохи легше, оскільки тренер нам скинув навантаження. Але на іграх було важко, бо проходили вони під значними навантаженнями. Я задоволений першими зборами. З нетерпінням чекаю, що буде на других зборах у Туреччині, що цього разу нам запропонують тренери. Напевно, буде щось цікавіше, робота з м’ячами, різноманітні вправи.

– Ти звернув увагу на те, що новий головний тренер «Львова» Альґімантас Любінскас довіряє молодим футболістам?
– Так, він і на кримських зборах сказав, що буде придивлятися до футболістів і велику увагу приділятиме молодим людям. Підбадьорив нас, мовляв, давайте, все у вас є. Видно, що він на нас розраховує. Тренер каже, щоб на турецьких зборах ми вибивали старших футболістів, і вже доводили своє право грати в основі. Бачу, що наставник буде підтримувати нас у подальшому.

– Ти зіграв у кількох товариських матчах? Як їх оцінюєш?
– Я виступав у захисті, на лівому фланзі. Важко оцінювати свої дії. Звичайно, кілька помилок було, боротьба у повітрі не так виходила, як би цього хотілося. Внизу ж більш-менш нормально, почуваю себе впевненіше. Головне, що хлопці підтримують. Можна сказати, що я задоволений цим етапом підготовки.

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору