Новини ЗМІ

Перша перемога "Нафтовика"

10:14, 29 січня 2010

Продовжуючи підготовку до весняної частини першості в Криму футболісти команди «Нафтовик-Укрнафта» провели третю контрольну гру.

На центральному полі Алушти їхнім суперником була аматорська команда «Форос», з однойменного кримського селища. Цей колектив був створений лише два роки тому, і у минулому році став срібним призером чемпіонату АР Крим. Під керівництвом відомого футболіста та фахівця Олексія Антюхіна ФК «Форос» ставить перед собою завдання, уже в найближчий час стати професіональним клубом і виступати у другій лізі.

Після снігу, хоча поле й було розчищене, його стан бажав кращого, тому показати якусь конструктивну гру було важко. Та все ж позначився досвід підопічних Сергія Шевченка і вони перемогли свого суперника з рахунком 2:0. Тренери охтирської команди дали можливість зіграти усім футболістам, які зараз перебувають на учбово-тренувальному зборі. Всередині першого тайму добре виконав штрафний оборонець нафтовиків Леонід Бояринцев. Його удар, метрів з 30-ти, прийшовся майже в самий кут воріт і рахунок став 1:0. У другому таймі відзначився Роман Каракевич, який, вийшовши на заміну, зіграв до цього хвилин три. Отримавши передачу від своїх партнерів, він обвів оборонця «Фороса» і не залишив ніяких шансів голкіперу кримчан. У Романа була дуже хороша нагода збільшити рахунок. Після помилки центрального оборонця суперника, він вийшов віч-на-віч з голкіпером, обіграв і його та не зміг влучити у порожні ворота. Позначився, мабуть, дуже поганий стан газону (сніг, грязюка). У цьому спарингу потрібно відмітити хорошу функціональну готовність охтирських футболістів. 

31 січня, перед закінченням цього етапу підготовки, «Нафтовик-Укрнафта» поміряється силами з лідером першої ліги ПФК «Севастополь». Спаринг планується провести у с. Новопавлівка, де «Нафтовик-Укрнафта» вже грав з ПФК «Олександрія». Після цього охтирські футболісти отримають короткочасний відпочинок, а потім вирушать до Євпаторії на четвертий етап підготовки до сезону.

 
Повідомляє: прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору