Новини ЗМІ

"Нафтовик-Укрнафта" - "Олександрія" 2:2 (1:1)

10:00, 26 січня 2010

"Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - ПФК "Олександрія"  - 2:2 (1:1)

25 січня на спортивній базі с. Новопавлівка у передмісті Сімферополя футболісти «Нафтовика-Укрнафта» провели другий спаринг.

Їх суперником був ПФК «Олександрія». Гра проходила на штучному газоні, і незважаючи на те, що напередодні пройшов сніг, поле було розчищене і було в хорошому стані.

Взагалі гра пройшла у рівній боротьбі і рахунок матчу, мабуть, відображає хід поєдинку. Перші хвилин 25 ініціативою володіли охтирські футболісти, які мали як ігрову так і територіальну перевагу, добре контролювали м’яч. А потім перевага поступово перейшла до олександрійців. Та рахунок на 40-й хвилині відкрили підопічні Сергія Шевченка. Після хорошого проходу Зайчука і навісу на ближній кут, Роман Каракевич, який орендований у «Кривбасу», у боротьбі з голкіпером кивком голови послав м’яч у сітку. Та за три хвилини суперники нафтовиків відігралися. Дальній удар Кременчуцького досяг мети. Початок другого тайму був за футболістами з Олександрії і на 55-й хвилині вони повели у рахунку. Знову дальній удар, на цей раз Прокопчена, приніс їм успіх. Після цього охтирські футболісти перехопили ініціативу і до кінця матчу її не втрачали. Міг відзначитися Дмитро Вітер, але йому трохи не пощастило. Та все-таки на 71-й хвилині після його удару воротар олександрійців відбив м’яч і Богдан Єсип, у скупченні гравців, послав «шкіряного» в дальній від голкіпера кут воріт. Була нагода «вирвати» перемогу у Олексія Покосенка, але удар головою метрів з трьох прийшовся прямо в руки голкіперу. Наступний спаринг «Нафтовик-Укрнафта» проведе 28 січня. Іх суперником буде якась із середньоазіатських команд, яка приїхала на збір до Криму. За сприятливих погодних умов матч планується провести на центральному стадіоні м. Алушта. А 1 лютого, перед закінченням цього етапу підготовки, «Нафтовик-Укрнафта» поміряється силами з лідером першої ліги ПФК «Севастополь».

Повідомляє: прес-служба ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору