Новини ліги

В ПФЛ розпочалася підготовка до проведення Конференції

09:43, 26 січня 2010

21 січня 2010 року відбулося розширене засідання Центральної Ради, де було одноголосно прийнято рішення провести 04 березня 2010 року позачергову звітно-виборчу Конференцію ПФЛ, на якій відбудуться вибори Президента, Центральної Ради, віце-президентів, Дисциплінарного комітету та Ревізійної комісії Ліги.

Нагадуємо, що згідно Статуту клуби можуть пропонувати кандидатури на посаду Президента ПФЛ та інші виборні посади. Оригінал відповідного рішення вищого органу управління клуби повинні направити до Адміністрації ПФЛ протягом 7 днів від дати отримання повідомлення про призначення Конференції, але не пізніше 01 лютого 2010 року.

Разом з рішенням клубу про кандидата на посаду Президента потрібно направити письмову заяву кандидата про згоду на участь у виборах, викладену власноруч. Заява кандидата не може бути складена пізніше дати рішення вищого органу управління клубу про висування відповідної кандидатури. Підкреслюємо, що кожен клуб може пропонувати або підтримати тільки одну кандидатуру на посаду Президента.

Реєстрація кандидатів на посаду Президента починається 08 лютого 2010 року та закінчується 15 лютого 2010 року. Кандидат на посаду Президента повинен направити до Адміністрації копію паспорта, автобіографію, копію трудової книжки, програму та примірник всеукраїнського видання спортивної спрямованості, де опубліковано його програму, протягом 7 днів від дати початку реєстрації кандидатів, але не пізніше 15 лютого 2010 року. Рішення про реєстрацію кандидатів на посаду Президента приймається Центральною радою не пізніше 17 лютого 2010 року.

Адміністрація ПФЛ повідомить клубам інформацію про зареєстрованих кандидатів 19 лютого 2010 року.

А 02 березня 2010 року відбудеться організаційно-підготовче засідання Центральної ради.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору