Новини ліги

Ігорю Гатаулліну - 57!

10:43, 25 січня 2010

Шановний Ігоре Федоровичу!
Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого Дня Народження!

Все Ваше свідоме життя присвячене футболу, якому Ви віддаєтеся сповна. Ваша невтомна праця, як Голови профспілок, направлена на об’єднання профспілкових організацій клубів, захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів футболістів, тренерів та інших фахівців футболу, викликає велику повагу серед футбольної громадськості.

Ми знаємо Вас як людину, безмежно закохану в нашу улюблену справу, як професіонала найвищого рівня, чиї знання та здібності вже не одне десятиріччя служать українському футболу.

Впевнені, що Ваш талант організатора, тривала та невтомна праця, наполегливість в досягненні поставленої мети допоможуть Вам невпинно прогресувати і досягти якісно нового рівня в розвитку та популяризації українського футболу.

Від усієї душі засвідчуємо Вам почуття незмінної поваги та глибокої шани за Вашу найблагороднішу працю! Бажаємо Вам завжди відчувати невичерпне джерело сил та не втрачати мужності у складних життєвих ситуаціях. Здоров’я, натхнення, невичерпного оптимізму, злагоди та сімейного благополуччя!

Хай Вам щастить!

З повагою,
Адміністрація та клуби ПФЛ





Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору