Новини ЗМІ

Між Кримом і Туреччиною

08:26, 25 січня 2010

У неділю, 24-го січня, делегація Футбольного клубу «Львів» повернулася до Львова з кримського навчально-тренувального збору.

Львів’яни прибули додому в обідню пору потягом «Сімферополь – Львів». Настрій у представників львівської команди був хороший, видно, що попрацювали у Криму добре. Хоча й втома після переїзду та нелегкої роботи під час збору теж відчувалася.

Зараз львівські футболісти проведуть кілька тренувань у Львові, зокрема, продовжуватимуть займатися аеробікою та іншими вправами такого плану, після чого кілька днів відпочинуть. А вже у п’ятницю, 29-го січня, вирушать до Києва, звідки наступного дня (30-го січня) візьмуть курс на турецьку Анталію.

Список гравців, які братимуть участь у турецькому зборі, наразі уточнюється. Не виключено, що з’явиться одна-дві нові кандидатури на потрапляння до основної обойми Футбольного клубу «Львів». Кістяк команди ж залишається незмінним.

Головний тренер «Львова» Альґімантас Любінскас разом з помічником Віталіюсом Станкявічюсом теж на кілька днів відвідають рідні домівки у Литві, а потім – під кінець тижня – приєднаються до колективу, тож у Львові команда займатиметься під керівництвом В’ячеслава Маврова.

 

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору