Новини ЗМІ

«Львів» – «Олександрія» – 3:2

16:09, 22 січня 2010

Перемога перед поверненням додому

«Львів» – «Олександрія» – 3:2

Голи: Г. Баранець (1, 15), Чепурненко (33) – Шупік (5), Нікітін (79)

Склад «Львова»: Ситніков (Венчак, 46), Романюк (Лук’янов, 81), Ільків (Мостовий, 76), Білий (Грицай, 68), Розгон (Лазар, 61), Лупашко, Козак, Даньків, Чепурненко, Г.Баранець (Колесніков, 73), Панас (Мачуленко, 46)

Склад «Олександрія»:
Перший тайм: Паньків, Куций, Чередніченко, Запорожан, Гаврюшов, Богданов, Зейналов, Шупік, Казанюк, Локтіонов, Прокопченко.
Другий тайм: Паньків, Сидоренко, Кременчуцький, Зелді, Д. Пономар, Мельник, Маринчук, Морозов, Зейналов (Колеснік, 65), Богданов (Нікітін, 70), Чередніченко.

Арбітр: Вакс (Сімферополь)

Перед поверненням додому з двотижневого кримського збору футболісти «Львова» провели останній спаринг на кримській землі. Оптимального складу тренерам виставити не вдалося – відразу кілька гравців отримали незначні ушкодження (зокрема, Федорчук, Марущак, Борис Баранець тощо), і їх вирішили поберегти. Натомість, на кілька хвилин випустили на поле ще одного потенційного новачка – Колеснікова, відомого за виступами у Хмельницькому.

У протистоянні з «Олександрією» львів’яни виглядали досить упевнено і заслужено перемогли. З перших хвилин підопічні Альґімантаса Любінскаса захопили ініціативу, і вже перша атака виявилася результативною. Після діагоналі Ільківа Григорій Баранець головою зрізав м'яч на Чепурненка, той з флангу прострілив у штрафний майданчик, де Григорій Баранець, який набіг, замкнув передачу.
Досить швидко Олександрівці відігралися – після прострілу з флангу не зовсім впевнено зіграв воротар «Львова» Ситніков, а Шупік зрівняв рахунок. Проте і рівновага трималася недовго. Варто зазначити, що львівським футболістам вдавалися багатоходові комбінації з швидким переходом від оборони в атаку та короткими передачами. Саме ця зброя не в останню чергу змусила капітулювати суперника. Наприклад, другий гол львівські гравці забивали теж у такому стилі. Розпочав комбінацію Розгон, продовжив Панас, який зіграв у стінку з тим же Розгоном, а згодом Ільків в один дотик вивів сам на сам з воротарем «Олександрії» Григорія Баранця – майстерність одного з лідерів колективу не підвела.

До перерви львівській команді вдалася ще одна цікава атака. Григорій Баранець відібрав м'яч у середині поля і дав передачу направо на Чепурненка, який увірвався у штрафний майданчик і точно пробив у ближній кут – 3:1.

Після перерви, коли тренери обидвох команд зробили чимало замін у складах, відбувся тільки один гол. Він на рахунку Нікітіна з «Олександрії». На більше гравці команди з Кіровоградської області не спромоглися.

А перед самим фінальним свистком ледь не створив справжній футбольний шедевр Чепурненко. Побачивши, що воротар суперників вийшов далеко вперед, він майже з центра поля перекидав м'яч через голкіпера, але влучив у поперечину. Напевно, успішну реалізацію таких моментів футболісти «Львова» залишили на офіційні матчі березня.

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору