Новини ліги

Відбулося розширене засідання Центральної Ради ПФЛ

17:09, 21 січня 2010

Сьогодні, 21 січня, в приміщенні Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту відбулося розширене засідання Центральної Ради за участю всіх клубів ПФЛ, на якому також була присутня делегація ФФУ на чолі з першим віце-президентом, виконавчим директором Олександром Бандурком.

Члени Центральної Ради затвердили кошторис надходжень і витрат ПФЛ у першому кварталі 2010 року. Клуби ПФЛ мають перерахувати останню частину заявкового внеску на участь у змаганнях сезону 2009-2010 років в наступні строки: 50% від суми – до 15 лютого 2010 року, 50% від суми – до 15 березня 2010 року.

Також схвалено кошторис навчально-тренувальних зборів арбітрів, наданий Федерацією футболу України.

Найбільш важливим питанням засідання було обговорення Постанови ХІ Конгресу ФФУ в частині колективного членства професіональних футбольних клубів у Федерації, а також пропозицій щодо визначення нового формату змагань серед команд другої ліги. В ході дискусії члени Центральної Ради одностайно прийняли рішення створити робочу групу разом з ФФУ й активізувати роботу з підготовки проектів форматів змагань серед команд клубів ПФЛ, з урахуванням можливості допуску до змагань провідних аматорських клубів за умови їх відповідності мінімальним критеріям атестування футбольних клубів України. Усі пропозиції робочої групи буде розглянуто на черговому засіданні Центральної Ради.

Наприкінці засідання члени Центральної Ради одноголосно затвердили дату проведення позачергової звітно-виборної Конференції ПФЛ. Засідання вищого органу управління ПФЛ, на якому відбудуться вибори президента, Центральної Ради, віце-президентів, Дисциплінарного комітету та Ревізійної комісії Ліги, вирішено провести 04 березня 2010 року.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору