Новини ЗМІ

«Львів» зіграв унічию з «Інтером»

14:11, 20 січня 2010

«Львів» – «Інтер» (Баку) – 1:1 (1:0)

Голи: Г.Баранець (32, з пенальті) – Е. Мурат (72)
Склад «Львова»: Марущак (Ситніков, 46), Романюк (Лук’янов, 46), Морозенко (Мостовий, 46), Паламарчук (Лазар, 46), І.Білий (Леонов, 75), Ільків (Худзік, 46), Лупашко (Мачуленко, 46), Г.Баранець (Грицай, 46), Б.Баранець (Чепурненко, 46), Панас (Козак, 46), Мандзюк (Шептицький, 46)

У матчі із третім спаринг-суперником під час кримського збору головний тренер «Львова» Альґімантас Любінскас знову поекспериментував. На гру проти азербайджанського «Інтера», яка відбулася на бахчисарайському стадіоні «Дружба» (домашня арена «Севастополя»), вийшов так званий змішаний склад, причому у перерві він змінився кардинально. Зі стартових хвилин на полі перебували і два новачки-захисники – Максим Морозенко (1990 р.н., вихованець донецького «Шахтаря») та Євген Паламарчук (1984 р.н., вихованець київського футболу, останні клуби – «Волинь», «Арсенал» (Б.Ц.).
Львівські футболісти з перших хвилин заволоділи перевагою і створили біля воріт суперників кілька хороших моментів. Найреальніші нагоди відкрити рахунок втратив Мандзюк, який двічі виходив сам на сам з воротарем бакинського клубу, однак програвав мікродуелі.

На 32-ій хвилині зустрічі у ворота «Інтера» було призначене пенальті. Панас увірвався у штрафний майданчик азербайджанців, захисник, намагаючись перервати прохід, зніс його з ніг. Вирок з 11-метрової позначки вміло виконав Григорій Баранець.

У другому таймі, коли на полі з’явилися нові футболісти, гра дещо вирівнялася. Особливої небезпеки біля воріт як «Інтера», так і «Львова» не виникало, в основному боротьба точилася у центрі поля. Азербайджанця вдалося вирівняти становище після помилки молодого воротаря Ситнікова, який, намагаючись вибити, не влучив ногою у м’яч.

Останній спаринг-поєдинок у Криму перед поверненням додому львівські футболісти проведуть у п’ятницю, 22-го січня. Суперником підопічних Альґімантаса Любінскаса буде ще один представник першої ліги – «Олександрія». У неділю, 24-го січня, львівська делегація вже буде у Львові.

 

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору