Новини ЗМІ

Склали зброю у другому таймі

15:53, 18 січня 2010

«Львів» – «Волинь» – 1:3 (0:0)
Голи: Мандзюк (48) - Майкон Олівейра (54, з пен.), Євген Павлов (57, 70)

Склад «Львова»: Марущак (Ситніков, 46), Розгон (Лазар, 67), Білий, Мостовий, Лук’янов, Даньків, Леонов, Худзік (Козак, 46), Чепурненко, Грицай, Мандзюк

Склад «Волині»: Ндоє (Шпук, 46), Сімінін (Карасюк, 86), Шевелюхін (Мостовий, 46), Лебединець (Соуза, 46), Гошкодеря (Ковалюк, 46), Бамба (Шарпар, 62), Карковський (Циркуненко, 84), Кану (Степанов, 51), Пічкур (Шонія, 46), Майкон Олівейра (Годований, 62), да Кошта (Павлов, 46)

 

Наставники команд домовилися, що у цій грі вони використають футболістів, які не виступали у попередніх товариських зустрічах. Однак в обидвох складах були гравці, яких можна вважати й основними.

Як це традиційно буває між сусідами та принциповими суперниками, гра розпочалася з жорсткої боротьби. У першому таймі не бракувало єдиноборств, гострих стиків, від чого матч вийшов не зовсім видовищним. Ще до перерви Мандзюк мав можливість відкрити рахунок, коли, буквально видряпавши м’яч в оборонців «Волині», з меж штрафного майданчика небезпечно пробивав у дальній кут – воротар лучан врятував свою команду.

В іншому епізоді надійно зіграв і страж львівських воріт Марущак, витягнувши м’яч з кута після сильного і підступного удару гравця волинської команди.

Загалом, перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі, небезпечних моментів біля воріт виникало не так багато.

Відразу після перерви львів’яни вийшли вперед – після навісу з флангу воротар «Волині» відбив м’яч перед собою, а Мандзюк добив його у ворота. Розвинути успіх гравцям львівської команди не вдалося. Більше того, потужніші фізично волиняни, образно кажучи, «зім’яли» «дрібніших» за параметрами львів’ян. Спочатку арбітр призначив у наші ворота пенальті – 1:1. Згодом луцькі футболісти підтвердили перевагу на другому поверсі, забивши головою. А крапку в зустрічі було поставлено після неузгоджених дій львівського захисту – 1:3.

У складі львів’ян, крім старих знайомих, весь матч відіграли відомий за виступами за «Кримтеплицю» півзахисник Дмитро Леонов та оборонець бурштинського «Енергетика» Максим Лук’янов.

 

Повідомляє: прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору