Новини ЗМІ

У "Волині" два нових оборонця

08:34, 15 січня 2010

Нещодавно "Волинь" уклала контракти з двома новими захисниками, котрі виступатимуть в команді з весняної частини сезону.

Першим з них став екс-гравець харківського "Геліоса" Олександр Лебединець (народився 8 серпня 1984 року, зріст 190 см, вага 81 кг). Вихованець харківського УФК, розпочав свою кар'єру виступами за другий склад "Металіста" у 2001 році. З 2003 року був незмінним гравцем основи харківського "Геліоса", у складі якого пройшов шлях від першості аматорів до першої ліги. Чіпкий, високий оборонець також непогано підключається й до атаки, маючи у своєму активі 26 забитих голів у професійній кар'єрі. Цікаво, що у сезоні 2007/08 Олександр став кращим бомбардиром "сонячних", забивши за сезон 9 голів.

Другий новачок - оборонець тернопільської "Ниви" Роман Годований (народився 4 жовтня 1990 року, зріст 189 см, вага 78 кг). Вихованець тернопільської СДЮШОР, у юнацьких змаганнях виступав також за ФК "Надія" (Копиченці). Захищав кольори аматорських команд "Педліцей" (Тернопіль) та ФК "Тернопіль-ТНПУ". З квітня минулого року виступав за тернопільську "Ниву", у складі якої провів 20 матчів. У липні 2009 року виступав на чемпіонаті Європи серед студентських команд за ФК «Тернопіль-ТНПУ», у складі якого здобув звання чемпіона Європи серед студентів.

Повідомляє: прес-служба ФК "Волинь"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору