Новини ЗМІ

Зимове міжсезоння Олкому

11:04, 14 січня 2010

Після різдвяних та новорічних канікул футболісти «Олкому» в повному складі зберуться 20 січня та розпочнуть двохмісячну підготовку до весняної частини змагань. 

Разом з командою тренувальний збір проведуть Сергій Язловський, Євген Сиващенко, Віталій Середа, Сергій Шабанов, Олександр Крук, Антон Логвиновський (всі вихованці мелітопольського футболу), а також група молодих футболістів випускників ДЮСШ «Олком», які на сьогодні виступають за Олком-2.

Перші дві неділі тренування відбуватимуться на власній спортивній базі. В цей період тренерський корпус планує приділити значну увагу фізичній, тактичній та психологічній підготовці футболістів. А також заплановано провести три товариські зустрічі. Одним із спаринг-партнерів буде команда Іллічовець-2,  з керівництвом якої є домовленість, з іншими ведуться переговори.

З 8 по 20 лютого Олком планує зіграти у Кубку Кримтеплиці, та уже надіслав заявку на участь організаторам турніру.

Завершальний етап підготовки планується провести на олімпійській тренувальній базі «Спартак» в м. Алушта з 1 по 10 березня. Саме після товариських матчів в Алушті керівництво клубу визначиться з остаточним складом команди на весняну частину чемпіонату України.

Повідомлє: прес-служба СК "Олком", Ігор Чичановський




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору