Новини ЗМІ

Контрольний матч. "Динамо-2" – "Оболонь" (молодіжний склад) – 2:1

09:58, 12 січня 2010

Свій третій матч у рамках підготовки до Кубка Співдружності «Динамо-2» також виграло.

Цього разу були переможені резервісти «Оболоні». Незважаючи на те, що господарі пропустили першими, вони змогли переламати перебіг подій на полі, проявили характер і досягли потрібного результату.

На 6-й хвилині ударом зі штрафного суперник засмутив підопічних Литовченка й Калитвинцева. Але вже за десять хвилин зусиллями Новака, який реалізував пенальті за порушення правил проти Рибалки, вони зрівняли рахунок, а після перерви вийшли вперед. Це Влад Калитвинцев отримав м’яча на лівому фланзі і влучно пробив з-за меж штрафного майданчика – 2:1.

Також варто відзначити, що серб Максимович, який знаходився на оглядинах, команді не підійшов і вирушив додому, Денис Дедечко поїде на збір із першою командою, а воротар Олександр Рибка, очевидно, дістане можливість проявити себе на Кубку Співдружності в Москві. Але остаточне рішення щодо заявки «Динамо-2» ще не ухвалене.

Завтра до команди приєднаються Коваль і Рижук, які виступали на Меморіалі Гранаткіна. Ті ж футболісти, які не поїдуть до Москви, будуть тренуватися з молодіжною командою.

«Динамо-2»: Рибка (Кичак, 46), Допілка (Парцванія, 62), Новак, Бутенін (Калитвинцев, 63), Родіна, Люлька (Кушніров, 46), Сахневич, Рибалка, Морозенко, Д.Єременко (Гриппа, 46), Шевчук (Малин, 46).

Голи «Динамо-2»: Новак (16, пен.), Калитвинцев (67).

Повідомляє: Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору