Новини ЗМІ

ФК «Львів» приступив до роботи

15:51, 11 січня 2010

Від сьогодні, 11-го січня, у Молодіжному (Крим) розпочався навчально-тренувальний збір Футбольного клубу «Львів».

Кримські збори Синьо-Золотих Левів триватимуть упродовж двох тижнів, до 24-го січня. За великим рахунком, для литовських наставників «Львова» – Альґімантаса Любінскаса та Віталіюса Станкявічюса – це буде вже повноцінне знайомство з командою. Основну увагу вони приділятимуть фізичній підготовці. За словами Альґімантаса Любінскаса, саму упродовж цього терміну він спробує визначити слабкі місця футбольного колективу та його ігрового механізму для того, щоб згодом внести свої корективи у кадровий потенціал команди.

На тлі навантажень львів’яни проведуть два товариські спаринг-матчі – у суботу, 16-го січня, суперником буде прем’єрлігова «Таврія», яка зіграє проти львівської команди двома складами, а у п’ятницю, 22-го січня, підопічні Любінскаса поміряються силами з «Олександрією».

Загалом, у Криму тренуватимуться 30 футболістів. На оглядинах у «Львові» перебуває наразі 5 гравців – воротар Антон Ситніков («Верес», Рівне), захисники Дмитро Бєлов («Верес», Рівне) та Максим Лук’янов («Енергетик», Бурштин), півзахисник Роман Мачуленко («Верес», Рівне) та нападник Олег Шептицький («Нафтовик», Охтирка). З оренди з бурштинського «Енергетика» повернувся Андрій Даньків. Крім них, у загальній групі тренуються: воротарі – Мар’ян Марущак, Андрій Радь, Олег Венчак і Юрій Шевчук, захисники – Віталій Розгон, Любомир Гальчук, Віталій Романюк, Ігор Ільків, Олег Леонідов, Данило Лазар, Іван Білий, Андрій Мостовий, півзахисники – Валерій Федорчук, Григорій Баранець, Борис Баранець, Володимир Танчик, Владислав Лупашко, Дмитро Зозуля, Віталій Грицай, нападники – Олександр Мандзюк, Павло Худзік, Вадим Панас, Михайло Козак, Євген Чепурненко. Через травму у цьому списку відсутній Тарас Яворський.

 

Повідомляє прес-служба ФК "Львів"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору