Новини ліги

Відкрите звернення клубів другої ліги ПФЛ

17:39, 24 грудня 2009

24 грудня в приміщенні ПФЛ відбулося розширене засідання Ради другої ліги ПФЛ, в якому взяли участь представники більшості клубів другої ліги.

Першими та найголовнішими питаннями порядку денного було обговорення рішення ХІ Конгресу ФФУ щодо відмови вступу професіональних футбольних клубів до колективних членів ФФУ та прийнята делегатами Конгресу пропозиція проводити змагання серед команд клубів другої ліги під керівництвом регіональних федерацій за територіальним принципом.

Члени Ради та всі учасники засідання дуже гостро сприйняли це рішення та одноголосно вирішили звернутися до керівництва ФФУ з проханням припинити подібні інсинуації та утримуватися від кроків, спрямованих на розвал ПФЛ та піраміди професіонального футболу.

Текст відкритого звернення

Крім цього, учасники розширеного засідання Ради другої ліги після жвавої дискусії прийняли рішення залишити формат проведення першості другої ліги наступного сезону без змін. Таким чином, у сезоні 2010-2011 років команди другої ліги буде розділено на дві групи, змагання проводитимуться за системою «осінь-весна» у два кола, переможці груп отримають путівки до першої ліги.

Також учасниками засідання прийнято рішення виступити співзасновниками Колегії арбітрів професіонального футболу України.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору