Новини ЗМІ

“Рік закінчується — збір починається”: С. Ковалець

13:01, 24 грудня 2009

Сергій Ковалець:

Завершується 2009 рік.

ПФК "Олександрія" приступив до роботи по підготовці до весняно-літнього етапу 19-ї Першості України з футболу серед команд Першої Ліги. Хочеться привітати всіх вболівальників з наступаючим Новим Роком. Бажаю міцного здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях, віри та надії. Також хочеться привітати і з Днем Святого Миколая та Днем Енергетика.

Під час короткої перерви я пройшов навчання та отримав “Про-диплом УЕФА”. Після цього стажувався в Голландії. Взяв для себе багато корисного, що може допомогти в повсякденній роботі з командою. Перший навчально-тренувальний збір пройде до 27-го грудня, в рамках якого футболісти пройдуть медичне обстеження, відновлять свої фізичні кондиції і 26-го грудня о 10-00 в манежі КСК “Олімп” проведемо новорічний турнір з міні-футболу, в якому приймуть участь команди: “Аметист”, два склади ПФК "Олександрія" та збірна тренерів, підсилена адміністрацією клубу. Запрошуємо вболівальників відвідати турнір і поспілкуватися як з футболістами, так і тренерським складом.
    З 14-го січня 2010 року проведемо збір в Новопавлівці (Крим), де плануємо провести спаринг-матчі з кращими командами Першої Ліги. На протязі лютого місяця проведемо наступний тренувальний збір в Туреччині.
    Мені приємно, що всі футболісти після відпустки приїхали з хорошим настроєм. Звичайно в період зборів ми хочемо переглянути ряд нових виконавців. Деякі з них вже сьогодні тренуються, проходять адаптацію, намагаються показати свої кращі якості.
    Одже план підготовки складено, Президентом клубу створено всі умови для його успішної реалізації, і нам треба використати всі свої вміння і навички для того, щоб у весняно-літній частині Першості показати якісну, хорошу, а головне результативну гру, яку від нас очікують наші вболівальники.

За матеріалами www.pfcalexandria.com.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору