Новини ліги

В Києві презентували логотип та слоган Євро-2012

16:02, 14 грудня 2009

 

Сьогодні в Києві на Михайлівській площі відбулася офіційна презентація логотипу та слогану фінальної частини Чемпіонату Європи-2012 року

В Києві офіційно презентували логотип та слоган Чемпіонату Європи-2012 року. На церемонію офіційної презентації прибули президент України Віктор Ющенко, президент УЄФА Мішель Платіні, президент Федерації футболу Польші, президент ФФУ, мери українських та польських міст в яких відбудуться матчі Євро-2012 та інші численні гості.                

Сам логотип представляє собою квітку, зверху якої футбольний м'яч. А внизу два бутони, один в кольорах українського прапора, інший польського. "Творимо історію разом" - такий буде слоган Євро-2012 року.

2012 logo

Розробив логотип дизайнер Хелдер Памбіньйо (Португалія). Від сьогодні "залогованими" під Євро-2012 будуть всі 8 міст (4 в Україні і 4 в Польщі), які прийматимуть матчі чемпіонату. Зокрема, сьогодні у столицях двох держав логотипом Євро-2012 підсвітять дві масштабні будівлі. В Києві це буде готель "Україна", а у Варшаві - Палац культури і мистецтв.

Під час презентації логотипу президент ФФУ Гриорій Суркіс ще раз подякував УЄФА, особисто Мішелю Платіні за довіру до України та Польщі, а також пообіцяв, що фінальна частина Євро-2012 року пройде на високому рівні. В свою чергу президент польської федерації футболу Гжегош Лято зауважив, що логотип Євро-2012 буде легко впізнаваний у всьому світі і його швидко запам'ятають усі вболівальники футболу.

                                                                                                                                 turnir.com.ua

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору